Kit de absorbante pentru perioada sensibila a lunii Lady Anion

Desi nu vorbesc foarte des depre ingrijirea intima, acesta este un aspect de care fiecare dintre noi are grija. Suntem femei si e important sa impartasim intre noi impresii si detalii despre produsele de ingiena corporala sau intima pe care le folosim. In acest fel putem descoperi produse noi care ne pot ajuta. Perioada aceea a lunii are un impact diferit la fiecare femeie. Nu reactionam la fel la durere si la tot ce implica perioada menstruala dar e important sa impartasim cu celalalte femei produse de calitate menite sa ne faca sa trecem mai usor peste perioada sensibila a lunii.

Kit de absorbante pentru perioada sensibila a lunii Lady Anion

Pe piata gasim o gama extrem de variata de produse absorbante. Insa nu orice produs ni se potriveste si e important sa gasim acele absorbante in care sa ne simtim protejate dar sa nu avem neplaceri. Despre Lady Anion eu am mai auzit in trecut insa nu le-am incercat produsele pana in acest moment. Norocoasa, am castigat un kit Lady Anion la tombola in cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet 2 si am fost super incantata pentru ca eu chiar imi doream sa incerc produsele lor.

lady anion

Kitul contine:

  • 1 pachet Absorbante Lady Anion Day Use 240mm – absorbante de zi cu putere mare de absorbtie, pentru fiecare zi de menstruatie.
  • 1 pachet Absorbante Lady 1Anion Night Use 290 mm -absorbante cu putere mare de absorbtie, recomandate pe timpul noptii.
  • 1 pachet Absorbante Lady Anion Active 180mm – absorbante pentru momente dificile, cu putere mare de absorbtie, recomandate in cazul incontinentei sau in zilele cu activitate fizica intensa.
  • 1 pachet Absorbante Lady Anion Pantiliner 155mm – absorbante pentru protectia zilnica ce iti asigura senzatia de prospetime.
  • 1 pachet Absorbante Lady Anion Dayliner 180mm – absorbante pentru zilele cand fluxul este usor sau menstruatia este spre final.

Despre Lady Anion

AnionCare este un producator de absorbante și produse de igiena intima de calitate si un pion activ in educarea publicului su cu privire la importanta sanatatii intime si a modalitatilor de preventie si protejare a acesteia.
Produsele AnionCare, confectionate din materiale de primă clasa, biodegradabile, nontoxice, fac din fiecare tip de produs al acestui producator, partenerul imbatabil in prevenirea aparitiei problemelor de sanatate intima. Toate produsele sunt confectionate din bumbac steril si au in componenta elementul inovativ, unic pe piata absorbantelor igienice din Europa: banda patentată de anioni (rezultat al celor peste 5 ani de cercetări în domeniul nanotehnologiilor – tehnologiile moleculare ale mileniului III), în care „materia prima” sunt atomii.
Sunt super incantata de absorbantele Lady Anion si imi fac perioada aceea a lunii mai usoara. Le recomand cu incredere!
Voi le-ati incercat?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.