Aranjament cu flori de sapun si tablou cu licheni de la Amazing Flowers by Nicoleta

Imi place mult decoratiunile de orice fel. Daca vrei sa ma surprinzi si sa ma faci fericita, imi poti lua o decoratiune pentru casa, chestii personalizate sau cani. Acestea sunt lucruri mici care imia duc zambetul pe fata si de fiecare data cand privesc obiectul respectiv imi aduc aminte cu drag de cel ce mi l-a daruit.

O surpriza deosebita am primit si la Danube Bloggers Meet de la Nicoleta, o fata simpatica ce isi desfasoara activitatea pe facebook, daca vreti sa vedeti ce poate face: Amazing Flowers by Nicoleta. Cadoul deosebit primit de fiecare fata a fost alcatuit dintr-un aranjament cu flori de sapun si un tablou cu licheni. Deosebite atat pot sa spun!

Aranjament cu flori de sapun si tablou cu licheni de la Amazing Flowers by Nicoleta

Nicoleta realizeaza niste aranjamente cu flori de sapun absolut superbe! Si va zic sincer ca un astfel de aranjament este foarte potrivit pentru a fi daruit cuiva drag, indiferent de ocazie. Pe langa aspectul special al acestor aranjamente, viu colorate, acestea au un mare plus, acela ca ele vor rezista mult-mult timp pentru a bucura destinatarul. Florile de sapun pot fi parfumate si rezista perioade lungi de timp, daca sunt protejate. E o investitie buna si cu siguranta orice femeie ar fi incantata. Eu am fost, si celalalte fete la fel, credeti-ma!

Tabloul cu licheni este de asemenea o idee buna de cadou sau pur si simplu un accesoriu ce va face orice incapere mai primitoare. Tabloul imbracat in licheni arata spectaculos si poate fi personalizat cu poza chiar. Daca ma urmariti deja ati vazut acest tablou in pozele de prezentare ale diverselor produse sau ca obiect de decor.

Sunt incantata de aceste doua cadouri deosebite. Se vede ca Nicoleta isi realizeaza operele cu placere si daruire, astfel incat destinatarul sa fie incantat ori de cate ori isi cumpara ceva de la ea. Daca vreti si voi un astfel de aranjament, nu ezitati sa ii scrieti.

Cum vi se par aceste aranjamente?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.