Cum sa obtii o evaluare de calitate la amanet auto Bucuresti

Inainte de a apela la o agentie de amanet auto, primul lucru pe care vrei sa-l faci este sa afli cat valoreaza masina personala. Exista cateva site-uri web care ofera evaluari auto online. Oricine doreste sa obtina o evaluare cat mai echitabila si corecta a masinii. Asigura-te ca selectezi optiunile si caracteristicile vehiculului numai daca acestea functioneaza.
Valoarea pe care o obtii este desigur doar o estimare. Numai o agentie de amanemasini iti va oferi evaluarea care intradevar va fi una reala si care te va face sa decizi: vrei sau nu sa iti amanetezi propria masina.

Astfel, trebuie sa tii cont de diferite valori pe care le poti obtine, inclusiv:

  • Valoarea initiala;
  • Valoarea tranzactionarii dealerului;
  • Valoarea auto de revanzare.

Ce trebuie sa faci pentru o evaluare corecta si o suma maxima

Suma pe care o poti obtine pentru vehiculul la un magazin de amanet auto Bucuresti este de obicei similara cu suma initiala. Cu toate acestea, daca vehiculul nu mai arata atat de bine, are kilometri excesivi si are nevoie de o gramada de lucrari de intretinere, atunci suma oferita ar putea fi mai mica decat valoarea initiala. Avantajul major e ca o agentie de amanet care se respecta si isi respecta clientii va avea evaluator de calitate care vor spune suma reala pe care o poti obtine.
Urmatorul lucru pe care ar trebui sa-l faci este sa detaliezi cum arata masina in interior si in exterior. Daca ai evalua o masina uzata, ai da o valoare mai mare uneia care era murdara sau uneia care era curata? Este o intrebare demna de gandit. Daca iti vei face timp pentru a scoate petele de pe tapiterie, pentru a curata covorul si pentru a spala si cera masina, vei putea considerabil imbunatati aspectul si valoarea acesteia.
Odata ce autovehiculul este curatat, asigura-te ca efectuezi orice intretinernecesara, cum ar fi:
-Inlocuirea uleiului si a filtrului
-Completarea lichidelor
-Schimbarea filtrului de aer
-Instalarea unor stergatoare noi
-Verificarea functionalitatii farurilor, semnalizatoarelor de directie, luminilor de frana si
luminilor din spate.
Tototdata, asigura-te ca toate cele patru anvelope si roti se potrivesc si sunt intr-o forma decenta. Abia apoi apeleaza la o agentie de amanet pentru o evaluare. Daca suma propusa este avantajoasa pentru tine si iti acopera cheltuielile pentru care ai apelat la acest serviciu, intocmeste contractual si pleaca cu banii!
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.