Cum scapi de infectia urinara, rapid, cu Urifast

O infectie urinara poate sa apara atunci cand te astepti mai putin, iar cauzele acesteia sunt diverse. Aceasta poate fi cauzata de igiena necorespunzatoare a zonei genitale, de purtarea lenjeriei intime din materiale sintetice sau de folosirea unor toalete publice neigienizate corespunzator.

Ce reprezinta o infectie urinara si care sunt cauzele aparitiei

O infectie a tractului urinar este o infectie a intregului sistem urinar. Acest tip de infectie poate implica uretra (o afectiune numita uretrita), rinichii (o afectiune numita pielonefrita) sau vezica urinara (o afectiune numita cistita).

De obicei, urina nu contine bacterii. Urina este un produs secundar al sistemului nostru de filtrare – rinichii. Cand produsele reziduale si excesul de apa sunt indepartate din sange de catre rinichi, se creeaza urina. In mod normal, urina se deplaseaza prin sistemul urinar fara nicio contaminare.

Cu toate acestea, bacteriile pot patrunde in sistemul urinar din exteriorul corpului, provocand probleme precum infectia si inflamatia.

Ce te poate ajuta

De cele mai multe ori, apeland la suplimente alimentare, precum Urifast – care contine Dmanoza si extract concentrat pur standardizat de Merisor-canadian, care, pe langa faptul ca te protejeaza de infectii, atenueaza rapid simptomele si previne recidivele.

Urifast plicuri este solutia pentru a scapa de aceasta afectiune neplacuta. Tototdata, Urifast este:

– Eficient in episoadele acute ale cistitei

– Un produs inovator care atenueaza rapid simptomele si previne recidivele

– Un produs care contine ingrediente naturale care actioneaza complementar si se potenteaza reciproc

– Are o administrare simpla, si un gust placut de merisor.

Se stie ca tractul urinar produce si depoziteaza urina, unul dintre produsele reziduale lichide ale organismului. Oricine poate avea o infectie a tractului urinar, dar studiile arata ca femeile sunt mai predispuse la infectii urinare. Acest lucru se datoreaza faptului ca uretra (tubul care transporta urina din corp) la femei este mai scurta si mai aproape de anus, fapt ce reduce distanta care trebuie parcursa de bacterii (precum E.Coli, de exemplu) pana ajung la vezica urinara.

Desi acestea sunt frecvente la femei, ele pot sa se regaseasca si la barbati, dar si la copii. Studiile arata ca 1- 2% dintre copii dezvolta infectii ale tractului urinar. In fiecare an, intre 8 si 10 milioane de vizite la medici sunt cauzate de infectii ale tractului urinar.

Adultii mai in varsta prezinta, de asemenea, un risc mai mare de a dezvolta cistita. Pentru a proteja tractul urinar si a diminua simptomele unei infectii urinare, este bine sa apelezi la preparate bogate in D-manoza si extract de merisor Canadian, asa cum este Urifast. Comanda acum de pe www.onlinefarmacia.ro

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.