Iata cum iti poti inveseli zilele mohorate de toamna

Toamna e sezonul in care petrecem mai mult timp in casa decat pe afara. Vremea de cele mai multe ori e mohorata si ploiasa, astfel incat trebuie sa gasim activitati de facut in casa alaturi de cei dragi, sau singuri, de ce nu?! In timpul saptamanii suntem la lucru, insa weekendurile sunt pentru rasfat si din fericire sunt o multime metode de rasfat acasa, daca vremea nu ne permite sa iesim.

Recunosc ca imi place toamna mai ales pentru atmosfera frumoasa pe care o pot crea la mine acasa. Daca vremea e urata si nu pot iesi, am cateva metode pentru a-mi face zilele mai frumoasa.

Iata cum iti poti inveseli zilele mohorate de toamna

Creaza un coltisor pe stilul tau

De obicei imi desfasor activitatile precum scrisul pe blog, vizualizarea unui film pe Netflix intr-un spatiu care imi da o stare de bine. Si pentru a face mai frumos locul in care imi petrec mult timp, am grija sa ma ocup de decorarea lui exact cum imi place. Lumanarile parfumate sunt favoritele mele si nu exista zi de toamna in care sa-mi lipseasca. De curand am descoperit lumanarile din ceara de soia de la tekushop.ro. Sunt lumanari handmade cu parfumant natural din ulei esential si ceara vegana de soia. Recipientul lumanarilor este reciclabil si reutilizabil, astfel incat dupa terminarea lumanarii pot folosi borcanasul pentru altceva. Lumanari decorative pentru casa si gradina care contin uleiuri parfumate. Nu folosesc colorant ceara sau parfumant lumanari toxic. Si miros minunat! Asa ca daca si voua va plac lumanarile parfumate, arunctai un ochi pe site, merita!

tekushop.ro

Pe langa lumanari, mai decorez cu lucrusoare specifice toamnei precum frunze, flori. Si ca sa fie totul complet, o patura super pufoasa isi face loc pe patul sau fotoliul meu.

Alege un film relaxant

Cum se poate sa-ti petreci cel mai bine ziua, decat vizionand un film care isi da o stare de bine? Eu intru pe Netflix si caut filme sau seriale pe stilul meu si asa orele trec foaaarte repede!!

Fa un ceai sau o ciocolata calda

Vremea rece cere bauturi calde. Asa ca de sezon cele mai cautate bauturi sunt ceaiurile si ciocolata calda. Mie imi pac ambele, dar ciocolata calda facuta in casa e favorita mea. Merge de minune alaturi de un bol mare de popcorn.

E simplu sa iti creezi un coltisor frumos  pentru a-ti petrece acasa zilele mohorate de toamna. Cateva lucruri iti pot face ziua mai frumoasa si te vor relaxa, astfel incat s aincepi saptamana in forta. Fa ceea ce iti place, eu asa procedez.

Voi cum va faceti zilele mai frumoase? Va plac lumanarile parfumate?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.