KFC- strips nepicanti: Mai bine mai tarziu decat niciodata

Daca ma urmariti stiti ca stau destul de des in bucatarie. Fie ca fac mancare ori prajituresc, cateva ore pe zi le petrec in bucatarie. Insa trebuie sa recunosc ca am perioade in care mancam in oras, mai ales atunci cand vrem sa ne relaxam si sa nu petrec o groaza de timp in bucatarie, dar si sa savuram ceva bun.

Unde credeti ca oprim cel mai des? La KFC, normal. Desi nu avem restaurant KFC in oras, o data pe luna merge in cel mai apropiat oras sa savuram bunatatile lor. Si da, chiar si cel mic e incantat. Nu mancam des fast-food, dar rasfatul de la KFC merita caloriile in plus. Mai ales ca nu consumam super des.

kfc

KFC- strips nepicanti: Mai bine mai tarziu decat niciodata

Si cum bine stiti, meniurile de la KFC, cele cu aripioare in special sunt picante. Si nu toata lumea alege sa manance picant. Personal, imi plac la nebunie meniurile de aripioare picante si de fiecare data le alegem cand ajungem la ei.

Insa cei de la KFC s-au gandit si la cei ce nu mananca picant, chiar pentru copiii si au adus in meniurile lor strips nepicanti. O incantare pentru papilele gustative ale tuturor. Cu premiza ” Mai bine mai tarziu decat niciodata ” oricine poate savura meniurile lor.

strips nepicanti

Cum mi se par meniurile strips nepicanti?

DELICIOSI!!! Si cel mic le-a adorat. Am savurat doua meniuri de strips nepicanti. Fiecare meniu a continut:  8 strips nepicanti, alaturi de o portie medie de cartofi prajiti, o racoritoare medie si nelipsitul sos. Noi am ales meniurile mari insa in restaurantele KFC veti gasi si meniuri mai mici. Dupa reteta originala a colonelului, ne-am incantat papilele gustative cu meniurile de pui suculent la interior si crocant la exterior, asa cum nicaieri nu am mai mancat.

Asadar, cu gandul la weekend, daca nu stiati ce sa faceti dati o fuga la restaurantul KFC din apropiere si comandati noii strips nepicanti! nu veti regreta.

Voi ati incercat noile meniuri?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.