Noutati in garderoba- 3 articole de la Femmeluxe

La inceputul acestei luni mi-a sosit un nou colet de la Femmeluxe. Ar fi trebuit sa primesc 4 produse, dar in ultimele comenzi am primit de fiecare data doar 3, din pacate. Chiar si asa, am fost super incantata de alegerile facute si articolele imi vin perfect.

Noutati in garderoba- 3 articole de la Femmeluxe

Mi-am dorit in principal niste pantaloni noi, pentru ca ce am in garderoba imi sunt mari si voiam ceva nou. Am optat pentru niste pantaloni negri, o pereche de pantaloni cu imprimeu si o bluza crop. Desi mi-am dorit si o rochie din colectia lor de white dresses, m-am razgandit.

Pantaloni negri

Pantalonii negri mi i-am dorit in mod special. Am vazut ca sunt in tendinte tipul acesta de pantaloni cu taietura in partea de jos. Arata super fain. Sunt simpli dar pot fi purtati in muuulte combinatii, fie in tinute casual, fie in tinute elegante. Sutn realizati dintr-un material fin, usor lucios si nu sunt deloc elastici. Sistemul de inchidere este prin fermoar la spate. Au fost prea lungi pentru inaltimea mea- 1,64 m insa i-am scurtat si acum vin perfect. Eu am ales marimea 8. Sunt o alegerea mai mult decat inspirata.

Pantaloni cu print tartan

Imi place mult cum arata printul asta. Si sa fiu sincera, ma asteptam ca pantalonii sa arate altfel. Pe site arata intr-un fel, in realitate altfel. Mie nu mi se par acelasi model de pantaloni. Dar chiar si asa imi plac. Sunt cu talie normala, dintr-un material super- elastic si se aseaza ok pe corp. In talie are si cordon. Sunt comozi, perfecti pentru tinute lejere. Marimea aleasa este 8.

Bluza crop

Bluza imi place la nebunie! E tot marimea 8 si imi vine perfect! Se aseaza asa de bine pe corp si are un imprimeu superb. Are manecile bufante iar in partea din fata are un snur ce se poate strange pentru a-o face cat mai scurta ne dorim. O putem purta fie ca o bluza normala, fie pe umeri. O vad purtata cu pantaloni cu talie super inalta, asa cum sunt cei negri.

Sincer, mi-as  fi dorit sa fac poze in afara casei, insa vremea nu mi-a permis. Asta e, data viitoare caci planuiesc ca intr-o comanda urmatoare sa-mi iau si niste denim shorts sau blugi.

Cum vi se par articolele alese? Care va place mai mult?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.