Pentru o imunitate de fier ne ajuta suplimentele Biosunline

Stim cu totii ca e important sa avem un stil de viata sanatos si un meniu cat mai echilibrat pentru a avea un corp sanatos. Cel mai important lucru este sanatatea si de aceea trebuie sa facem tot ceea ce tine de noi pentru a ne putea bucura de ea. Si cum vremea rece isi pune amprenta asupra pielii dar si corpului nostru, in aceasta perioada si nu numai trebuie sa avem grija sa oferim corpului nostru vitaminele de care are nevoie.

Pentru o imunitate de fier ne ajuta suplimentele Biosunline

Cand ne gandim la toamna/iarna, instant ne ducem cu gandul la ce suplimente sa luam pentru a ne intari imunitatea. In sezonul rece virusii isi fac de cap asa ca e bine sa aveam aliati de incredere pentru a trece cu brio peste raceli sau gripa.

Desi, sunt de parere ca atunci cand vrem sa luam chiar si vitamine, e important sa consultam medicul pentru a ne oferi recomandarile acestuia in conformitate cu obiectivele pe care vrem sa le atingem dar compatibilitatea acestora cu alte medicamente pe care le luam.

Totusi, in acest sezon ne putem axa pe vitamine care ne intaresc imunitatea dar si ne ajuta sa trecem mai usor peste raceli. Pe Biosunline gasim o gama variata de vitamine sau suplimente atat pentru adulti dar si copii, pentru a ne putea bucura de o imunitate crescuta.

Ce vitamine sa luam in sezonul rece?

  • Vitamina D;
  • Acizi grasi omega3;
  • Vitamina C;
  • Vitamina A;
  • Vitamine din complexul B.

Noi avem alati de incredere in perioada aceasta si nu numai, suplimentele de la Biosunline. Ne sunt de ajutor atat noua cat si baietelului nostru. Bineinteles, in prealabil ne-am consultat cu medicul pentru a stabili un dozaj corect si eficient in functie de nevoile noastre.

Voi obisnuiti sa luati suplimente in sezonul rece?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.