Tendinte deco must have de adoptat in aceasta toamna

Toamna s-a instalat deja confortabil, cu frunzele care isi schimba culoarea si temperaturile care sunt din ce in ce mai scazute. Dar, cel mai adesea, in aceasta perioada, foarte multa lume isi doreste sa redecoreze in casa. Sa iti adaptezi decorul la noul sezon este deci un lucru extrem de tentant.

Vrei sa cunosti insa care sunt cele mai recente tendinte in materie de decor pentru a primi toamna cu bratele deschise?

tendinte deco

Confort absolut– importanta textilelor. De ceva ani incoace, observam ca textilele naturale sunt din ce in ce mai in voga. Si inca o data, aceasta tendinta se confirma si in acest sezon nou. Covoarele trebuie sa se regaseasca deci in fiecare incapere din casa, la fel ca si paturile sau cuverturile foarte pufoase.

Catifeaua. Urmam optica unui confort absolut. Catifeaua revine deci in forta si vrea sa ramana cea mai trendy. Si daca vrei o noua canapea din catifea, alege o nuanta de verde inchis sau de albastru vibrant. Si totusi, daca inca nu esti pregatit pentru o asemenea investitie, poti alege doar pernele din catifea pentru un plus de dulceata si de blandete.

Materialele naturale, ratanul mai ales. Diferitele materiale naturale au un loc special in interiorul caselor noastre. Ratanul este folosit in foarte multe feluri si se poate strecura in diferitele tipuri de decoruri, oferind un plus de dulceata, de blandete si de zenitudine. Alege deci scaunele din ratan, mici mese din ratan sau chiar piese de mobilier.

Rotunjimile. Lasa deoparte liniile drepte sau curbele, fie ca vorbim despre mobilier, fie ca vorbim despre accesorii. Formele rotunjite invita la relaxare si creeaza cel mai original decor care nu lasa pe nimeni indiferent.

Verdele sub toate formele sale. In aceasta toamna, toate nuantele de verde trebuie sa intre la noi in casa. Verdele inchis se poate folosi astfel pe post de nuanta de accent sau pe post de fundal. Este o nuanta bogata, sofisticata si linistitoare, care vine cu un plus de eleganta pentru decorul casei noastre.

In plus, este vorba despre o culoare care armonizeaza cu orice stil de interior iar posibilitatile sunt infinite.

Tapetul. Tapetul a revenit in forta de ceva vreme si mereu ne impresioneaza. Se regasesc pe piata o multime de modele, de diferite culori, cu o multime de degradeuri care transforma total o incapere din casa. In functie de dorinte sau de preferinte, poti alege un tapet mural gigant sau unul mai discret.

Pentru a afla care sunt restul lucrurilor pe care ar trebui sa le faci pentru a avea o casa cocheta, cu minim de investitie, poti apela la un designer de interior, recomandarea noastra sunt Studio West Concept, firma design interior din Timisoara.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.