2 produse dedicate ingrijirii pielii de la Cetaphil

La Danube Bloggers Meet am avut sansa s adescopar foarte multe branduri noi, ale caror produse mi se pareau tentante si despre care mai auzisem in online. Asa am descoperit brandul Cetaphil.

De mult imi doream sa incerc produsele lor pentru ca am tot citit impresii bune despre ele, asa ca sansa aceasta mi s-a parut perfecta. Cetaphil are in gama sa produse dedicate ingrijirii pielii atat pentru noi cat si pentru copii.

Produsele Cetaphil pot fi achizitionate online, pe diverse site-uri precum FarmaciaTei, HelpNet, Bebetei, Emag, etc dar cu siguranta si la faramacii.

2 produse dedicate ingrijirii pielii de la Cetaphil

Cetaphil crema hidratanta de zi cu acid hialuronic

Chiar si tenul gras are nevoie de hidratare. Crema hidratanta Cetaphil este special conceputa pentru a hidrata imediat si de durata si pentru a-l proteja impotriva deshidratarii pe timpul zilei. Crema contine o combinatie de acid hialuronic, un component esential al pielii care poate retine apa intr-o cantitate de pana la 1000 de ori greutatea sa si agenti de hidratare puternici.

Mi-a placut crema pentru ca are textura gelatinoasa, ce se absoarbe rapid in piele si o lasa intens hidrata si fina. Este special creata pentru pielea uscata insa si pentru tenul meu gras. Este potrivita si pentru a fi folosita ca baza de machiaj. Este fara parfum si non comedogenica.

Cetaphil Ser hidratant pentru ochi cu acid hialuronic

Ideal ar fi sa folosesc zilnic ser hidratant dar o sa fiu sincera si va spun ca pana acum foarte rar am folosit un rpodus pentru ochi. Totusi a fost o incantara sa folosesc serul de la Cetaphil. Este un er hidratant special conceput pentru zonele din jurul ochilor. Reduce vizibil cearcanele si semnele oboselii, in timp ce hidratează pielea sensibila din jurul ochilor. Formularea unica cu acid hialuronic restabileste elasticitatea pielii în timp ce combinația de anti-oxidanti puternici si extractul de Licorice activeaza mecanismele naturale de intinerire intr-o maniera delicata dar eficienta.

Alaturi de aceste produse full size, in pungulita am avut si mai multe mostre dar si o minge anti stres, ideala pentru perioadele stresante.

Voi ati incercat produsele Cetaphil?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.