3 carti de la Editura Corint perfecte pentru a fi citite in vacanta

O sa fiu sincera si o sa recunosc faptul ca nu citesc atat pe care ar trebui. Cititul este o metoda de relaxare care ne poate scoate din cotidian si a ne transpune in alte lumi. De asemenea cititul ne dezvolta atat imaginatia cat si vocabularul.

3 carti de la Editura Corint perfecte pentru a fi citite in vacanta

La Danube Bloggers Meet am primit din partea editurii Corint cateva carti perfecte pentru a fi citite in zilele libere sau in vacante. Eu am primit: Zorzoane de Kirsten Smith, Un rau lung si luminos de Liz Moore si Adio, Gulag! de Levan  Berdzenisvili.

Zorzoane de Kirsten Smith

Zorzoane este o carte despre prietenie si devotament si ati fi alaturi unul altuia in momente grele pe care viata ti le paote scoate in fata. In acelasi timp aceasta carte ne poate ajuta sa fim noi insasti intr-o lume in care predomina falsitatea, dar sa ne regasim si sa iesim la lumina. In viata nu e nevoie de a face lucruri interzise sau ilegale dar trebuie sa avem incredere in noi si in cei de langa noi, in prietenii adevarati care sa nu ne judece ci sa ne ajuta sa iesim din nou la liman.

Acum, cartea Zorzoane este ecranizat intr-un serial original Netflix.

Un rau lung si luminos de Liz Moore

Cartea un rau lung si luminos de Liz Moore ne dezvaluie voata  doua surori care strabat aceleasi strazi desi vietile lor sunt extrem de diferite. Apoi una dintre ele dispare.

Actiunea se petrece intr0un cartier din Philadelphia zguduita de criza opiaceelor , unde doua surori care odinioara erau de nedespartit se trezesc de partile opuse ale baricadei. Este un roman profund si emotionant despre legatutile de familie, rani din copilarie imposibil de vindecat. Actiunea este misterioasa ce te tine in suspans.

Adio, Gulag! de Levan  Berdzenisvili.

Adio, Gulag! de Levan  Berdzenisvili. este un roman nominalizat in 2020 la Premiul pentru literatura al bancii europene pentru reconstructie si dezvoltare.

Acesta este un roman document, bazat pe evenimente reale, unde autorul inchina cate un capitor din roman fiecarei persoane intalnite in detentie, spunandu-i povestea.

 

Cartile le puteti gasi pe Corint alaturi de multe alte titluri captivante.

Voi ce mai cititi?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.