Antiperspirant Rexona Maximum Protection Clear Scent

Au trecut cativa ani de cand nu am mai incercat vestitele deodorante de la Rexona. Prin adolescenta le foloseam doar pe ele, insa cu timpul au tot aparut alte variante si branduri incat am tot testat si testat si le-am abandonat. Insa de curand le-am redescoperit, cu ocazia evenimentului Danube Bloggers Meet, unde am primit atat eu cat si sotul meu cate 2 deodorante, numai bune pentru protectie maxima pe intreaga zi.

Eu ma confrunt cu transpiratie excesiva, astfel incat am nevoie de un deodorant eficient,care sa faca fata si sa ma protejeze intreaga zi. Sunt o fire active astfel incat am nevoie de un produs eficient si de lunga durata.

Antiperspirant Rexona Maximum Protection Clean Scent

Noua formula a deodorantelor Rexona este menita sa ne ofere protectie avansata, de lunag durata. Datorita formulei sale unice, antiperspirantul Rexona Maximum este de 3 ori mai puternic decat un antipersiprant obisnuit chiar si dupa 96 de ore.

Deodorantele Rexona atat pentru barbati cat si pentru femei vin in doua variante: stick si spray, in functie de preferinte si dorinte. Gramajul este de 200 ml. Personal, prefer varianta spray pentru ca ma impac mai bine si nu am discofort dupa folosire. E strict o alegere personala. Am testat deodorantele si ofera protectie indelungata, insa va dati seama ca nu am testat 96 de ore, caci nu as putea sta fara sa fac baie atata timp. Insa pe perioada zilei isi face bine treaba si nu lasa pete pe haine, ceea ce e un mare plus.

Si sotul meu le-a testat si ii plac ambele variante la fel de mult. Desi le-am dat uitate, se pare ca Rexona nu se da in laturi si are grija sa creeze formule noi astfel incat sa ne bucuram de protectie indelungata, de fiecare data cand folosim deodorantele.

Cu siguranta o sa le recumpar, pentru ca sunt eficiente iar pretul lor este foarte accesibil. Si se gasesc in toate magazinele, fie hypermarketuri, online sau magazinele de strada.

Sunt curioasa, voi le-ati incercat?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.