Apa de parfum Vioris 13- un parfum elegant si rezistent

Parfumurile sunt printre slabiciunile mele. Imi place sa am in colectie un numar cat mai mare de parfumuri. De-a lungul timpului am tot incercat diverse branduri si niciodata nu am refuzat un parfum nou, daca a fost pe stilul meu. Fie ca apartine unui brand renumit, fie unuia recent si nedescoperit, eu le incerc si le port cu mare drag.

La Danube Bloggers Meet am descoperit un parfum nou de la Vioris Parfumerie. Recunosc ca acela a fost primul meu contact cu brandul dar am fost incantata de surpriza.

Vioris Parfumerie

Calitatea parfumurilor realizate de Vioris precum şi pretul moderat al acestora au atras un numar tot mai mare de clienti. Produsele Vioris sunt cunoscute nu numai in tara, ci şi in straintate, unde au ajuns prin intermediul diferitilor cumparatori din Cluj, care, apreciindu-le calitatea nu s-au sfiit sa le ofere cunostiintelor lor din straintate, unde s-au bucurat de aprecieri favorabile, fapt confirmat de solicitarile care vin din acele tari pentru produsele lor.

Apa de parfum Vioris 13

Firma Vioris a debutat cu parfumul Vioris 13, pe care l-am si primit si eu. E un parfum simplu dar care mie, personal imi aminteste de copilarie. Este un parfum cu o nota aparte si eleganta de musk, care se remarca prin finete si persistenta. Face parte din familia de parfumuri fougere fiind remarcat si apreciat atat de catre cei care-l folosesc cat si de catre cei din jurul lor. Se poate purta la orice ocazie, la orice ora a zilei si in orice anotimp, cred eu. Are un pret super avantajos.

Il puteti gasi pe site alaturi de alte parfumuri pentru femei sau barbati.

Ati incercat parfumurile Vioris?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.