BRAILA MALL si SHOPPING CITY GALATI lanseaza aplicatia SPOT

Traim in era tehnologiei si acesta e un aspect care ne ajuta in diverse situatii. Totul se face mai usor cu ajutorul tehnologiei, platim facturi, cumparam online, etc. De curand am descoperit ca s-a lansat o aplicatie noua SPOT, ce ne aduce o multime de beneficii in mall-urile noastre preferate.

Ce ne ofera aplicatia SPOT?

Cei de la Braila Mall si Shoping City Galati au lansat aplicatia SPOT pentru a ne oferi noua, clientilor, posibilitatea de a beneficia de reduceri si  vouchere in mall-urile favorite.  Aplicatia Spot poate fi instalata atat pe Android cat Apple si la crearea contului primim 100 de puncte cadou.

Aplicatia se instaleaza super simplu, ne cream cont si avem acces automat in programul de loialitate „My Spot „, unde avem parte de beneficii speciale, la fiecare achizitie din Braila Mall sau Shopping City Galati.

Cum putem face puncte in aplicatia SPOT?

  • prin creare contului primim instant 100 de puncte;
  • la achizitii din mall, pastram bonurile, le scanam in aplicatie si automat ni se vor aloca puncte;
  • dam check-in in mall;
  • invitand prieteni sa-si instaleze aplicatia si sa-si creeze cont.

Beneficiile oferite de instalarea aplicatiei:

  • reduceri in magazinele preferate: Tezyo, Sport Vision Various Brands;
  • aflam primii despre noutati si evenimente pregatesc magazinele;
  • wi-fi gratuit in mall;
  • invitatii la evenimentele organizate exclusiv pentru membri;
  • gasesti usor un magazin, restaurant si serviciu in mall cu ajutorul hartilor interactive.

Eu mi-am instalat deja aplicatia si am rasfoit-o ca sa descopar ceea ce ne ofera. Sunt super incantata de faptul prin simpla instalare a aplicatiei pot beneficia de reduceri in magazinele din mall iar odata ce am facut cumparaturi pot scana bonul si aduna puncte de loialitate. Punctele pot fi folosite atat pentru achizitia de anumite produse, fie pentru vouchere cadou pe care le putem folosi in mall.

Bine de stiut e faptul ca Shopping City Galati ne ofera si posibilitatea de a achizitiona carduri cadou. Acestea pot fi folosite pentru a oferi bucurii celor dragi. Cardurile cadou ne ofera solutia ideala pentru a le oferi celor dragi libertatea de a-si achizitiona din magazinele partenere exact ceea ce isi doresc. Cardurile cadou sunt disponibile in varianta de 50 lei, 100 lei, 200 lei sau 300 lei si pot fi achizitionate de la Biroul de Informatii Shopping City Galati cu plata acsh sau card.

Nici Braila Mall nu se lasa mai prejos si ofera clientilor sai posibilitatea de a achizitiona carduri cadou pentru cei dragi, oferite cu ocazia aniversarilor. Voucherele pot avea valoarea de 30 lei, 50 lei, 100 lei si 200 lei si pot fi achizitionate de la Biroul de Informatii Braila Mall.

Sunt mega incantata de aplicatie, am descarcat-o, acum nu-mi mai ramane decat sa merg in mall si sa fac cumparaturi ca mai apoi sa scanez bonurile si sa strang puncte de loialitate. Daca voi nu stiati inca de aplicatia SPOT va recomand sa o descarcati si sa beneficiati si voi de reducere, vouchere si premii la mall-urile voastre favorite.

Stiati de aceasta aplicatie? Cum vi se pare?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

  1. E super fain cred sa ai aceasta aplicatie !La noi la Arad nu stiu sa fie!Chiar se merita sa ai beneficii cu ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.