Dacia Plant- produse eficiente pentru diverse probleme

Cu ocazia Danube Bloggers Meet am avut sansa sa descopar branduri noi si incerc produse diverse, care ulterior au devenit favorite si recumparate. Despre Dacia Plant am auzit de-a lungul timpului dar pana la acel moment nu am incercat nici macar un produs de-al lor. Dar numai bine, caci cu ocazia asta am decoperit 4 noi produse, perfecte pentru uzul zilnic:

  • biseptol apa de gura;
  • dacoderm crema pentru picioare obosite;
  • dacoderm crema de tuia;
  • dropsuri emocalm.

dacia plant

Biseptol apa de gura

Apa de gura nu trebuie sa lipseasca din rutina zilnica de ingrijire a dintilor. Asa ca a picat la tanc acest produs. Plus ca mi s-a parut inca de la inceput foarte tentant datorita ingredientelor- albastru de metilen si eucalipt.

Aceasta apa de gura este foaarte eficienta pentru indepartarea mirosurilor neplacute si reimprospatarea respiratiei. Aceasta ajuta la reducerea placii bacteriene de la suprafata dintilor dar si la prevenirea aparitiei cariilor dentare.

Dacoderm crema pentru picioare obosite

Aceasta crema cred ca se potriveste oricui. Cine nu are probleme de acest gen la finalul unei zile lungi? Crema DACODERM are o textura lejera, non-grasa si contine peste 92% ingrediente naturale active. Extractul de camfor si ardei iute din compozitie confera relaxare picioarelor obosite, stimuleaza circulatia venoasa, alunga durerea, iar pielea ramane hidratata.

Dacoderm crema de tuia

Aceasta crema este una hidratanta si se potriveste pielii deshidratate. Crema contine extract din frunze tinere ale arborelui Thuja occidentalis, in care se gasesc uleiuri volatile cu proprietati terapeutice extraordinare. Aceasta crema poate fi folosita cu brio in eprioada aceasta, inf unctie de cat de uscata este pielea noastra, in diverse zone ale corpului.

Dropsuri Emocalm

In contextul actual, cu tot ceea ce se intampla pe plan mondial, cat si diversele probleme pe care le avem suntem mai agitati si avem nevoie de produse naturale care sa ne mai linisteasca. Dropsurile emocalm- cu lavanda, roinita si ulei esential de portocala sunt perfecte. Emocalm drops contine lavanda si roinita, valeriana si ulei esential de portocal-dulce. Dropsurile sunt fara zahar, indulcite cu nectar de flori de cocos, ceea ce le ofera un gust placut. Datorita plantelor din compozitie acestea au un efect calmant in starile de neliniste, iritabilitate si stres.

Adulti si tineri de peste 15 ani: cate 1 drops de 3-5 ori pe zi sau la nevoie.
Copii intre 5 si 15 ani: cate 1 drops de 3 ori pe zi.

Tare incantata sunt de aceste noutati si ma bucur ca am descoperit produsele barndului Dacia Plant, un brand atat de apreciat!

Voi le-ati incercat?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.