Dezinfectant hidroalcoolic, dezinfectant pentru maini si odorizant Misavan

Incepand cu anul trecut fiecare dintre noi a inceput sa fie mai atent la dezinfectie, atat acasa cat si la locul de munca. Pandemia si-a pus amprenta asupra vietii noastre si e important sa avem grija de noi si locul in care locuim/muncim. Pentru dezinfectarea mainilor si suprafetelor sunt multe produse pe piata si e important sa alegem produsele care au eficienta dovedita. Despre produsele Misavan am mai auzit si le-am vazut insa pana la Danube Bloggers Meet nu le-am incercat. Asa am intrat in posesia a 3 produse potrivite pentru noi si casa noastra.

Misavan- produse profesionale pentru curatenie

Misavan sunt  furnizori nationali de produse profesionale si solutii complete de curatenie pentru clientii profesionali si casnici. In portofoliu au peste 1500 produse de curatenie, menaj, hartie, dispensere, produse de unica folosinta si ambalare. In cei peste 20 ani de activitate s-au extins pe piata produselor si solutiilor de curatenie, igienizare si dezinfectare atat in domeniul retail, insa cu preponderenta catre domeniul profesional, ajutati de forta de vanzare, flota de distributie si portofoliul de produse divers. Au evoluat continuu si s-au adaptat la nevoile clientilor actuali si potentiali, ajungand, prin cele 12 depozite, sa aiba acoperire pe intreg teritoriul Romaniei.

Dezinfectant hidroalcoolic, dezinfectant pentru maini si odorizant Misavan

In posesia mea au ajuns dezinfectant hidroalcoolic, dezinfectant de maini si un odorizant profesional. Produsele pe care noi le-am primit fac parte din gama premium Dr.Stephan, care anul acesta a aniversat de 3 ani.

Dezinfectanul este foarte util, pentru ca il folosesc des prin casa. Desi nu sunt obsedata de dezinfectat, acesta e un produs pe care il folosesc de cateva ori pe saptamana asa ca tare util mi-a fost.

Dezinfectantul pentru maini este necesar si util, il am cu mine in masina, ca o precautie pentru fiecare data cand plec.

Odorinzantul este o supriza. Desi nu obisnuiesc sa folosesc des odorizant, acesta miroase superb! Este un produs special conceput, care imita aromele unor parfumuri celebre. Imi place la nebunie!

Sunt incantata de produsele Misavan si chiar si-au dovedit eficienta. Sa stiti ca pe site au promotii destul de des, asa ca puteti cauta si aceasta pagina. 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.