Giftly- cutiuta cadou care aduce zambete pe chipul celor dragi

Trec zilele atat de repede! In fix o luna e Craciunul, asadar a inceput numaratoarea inversa si goana dupa cadouri. Imi place mult perioada asta si sa caut cadouri frumoase pentru cei dragi. E un sentiment atat de frumos atunci cand vezi ca persoanele dragi sunt fericite cand le daruiesti cadoul! Si pentru ca nu sunt mare fana a cumparaturilor in magazine si nici nu ma pricep deloc la impachetat, aleg sa comand online, simplu si usor cadouri potrivite pentru intreaga familie.

Pe cei de la Giftly.ro i-am descoperit recent si m-au surprins tare placut cand am deschis coletelul de la ei. Pentru femeile din familia, deja stiu ce le iau, datorita lor si cu siguranta nu voi da gres.

Giftly- cutiuta cadou care aduce zambete pe chipul celor dragi

Gitfly.ro a luat nastere recent, in 2020, din pasiunea a trei prieteni de a se implica in achizitia unor cadouri reusite pentru cei dragi. Usor, usor, aceasta pasiune s-a transformat in mai mult, astfel dorind sa aduca zambetul si pe chipul altor oameni pregatind cadouri exact asa cum si-ar dori ei sa primeasca sau sa daruiasca.

Pe Giflty.ro gasim cutii cadou pentru femei. Insa in viitorul apropiat acestia si-au propus sa aduca si cutii cadou pentru barbati si femei dar si sa diversifice gama de cadouri, obiecte handmade, accesorii si altele.

Cert este ca pe site gasim cutii cadou care mai de care ma frumoase, pentru a surprinde femeile din viata noastra.

Giftly-cutiuta fermecata

Cadoul pentru mine a ajuns in avans de Mos Craciun dar m-am bucurat nespus cand am deschis coletul. Trebuie sa recunosc ca pasiunea celor de la Giftly se vede prin simplul fapt prin care acestia ambaleaza fiecare cutie. Cutiuta arata superb, impachetat cu funda iar interiorul este de vis.

Gasim in interior produse de calitate dar si un mesaj extrem de frumos. Cutiuta mea contine exact produse care sunt pe placul meu insa pe site sunt o multime de alte variante: seturi pentru iubitoarele de parfumuri, pentru rasfatul zilnic, mici bucurii dar si seturi pentru iubitoarele de makeup.

Noi trebuie doar sa alegem ce sa contina cutia iar cei de la Giftly se vor ocupa de ambalarea lor. Credeti-ma, e un cadou perfect pentru femeile din viata noastra si cu siguranta vor avea un zambet imens pe chip. Eu stiu deja ce va aduce Mosul mamei si surorii mele. Intrati si voi pe site si alegeti cadourile pentru cei dragi!

Cum vi se par cutiile Giftly? V-ar placea sa primiti sau/si sa daruiti o astfel de cutie cadou?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.