Goodie bag de 3 produse pe baza de acid glicolic de la Glycon 

Intotdeauna am fost incantata sa incerc produse noi de ingrijire. Asa ca atunci cand am descoperit ca la Danube Bloggers Meet am primit un beauty bag din partea celor de la Glycon am fost super incantata. Goodie bag-ul a continut 3 produse pe baza de acid glicolic.

Despre acidul glicolic am mai auzit insa pana acum nu am avut in rutina mea produse pe baza acestuia.

Ce e acidul glicolic?

Acidul glicolic este o substanta exfolianta care face parte din grupa alfa hidroxi acizilor, cunoscuti drept acizi AHA. Se gaseste in forma naturala in unele plante precum trestia de zahar, sfecla sau ananas. Ultimele cercetari au aratat ca o rutina de cel putin 6 luni cu acid glicolic favorizeaza netezirea ridurilor fine, diminuarea profunzimii celor adanci si deschiderea culorii zonelor hiperpigmentate.

Despre Glycon

Prof. Univ. Dr. Toma T. Mugea, chirurg estetician recunoscut internațional, creatorul gamei Glycon, a fost primul care a introdus în România în anul 1996 tehnica liftingului chimic cu acizi (chemical peeling 50% concentratie acid)  în cadrul primei clinici de Chirurgie Estetica din România.

In urma numeroaselor testari si studii, a realizat aceste produse profesionale GLYCON cu acid glicolic, cu o formula unica, inovatoare – perfect echilibrata.

Goodie bag de 3 produse pe baza de acid glicolic de la Glycon

glycon

Trebuie sa mentionez ca cei de la Glycon Cosmetics acorda o atentie sporita ambalarii coletelor. Produsele au venit frumos ambalate intr-o cutie eleganta si hartie cu sigla firmei. Apreciez din suflet firmele care isi dau interesul in a multumi pe deplin clientul.

Cutiuta mea a continut 3 produse:  crema antirid, lapte demachiant si crema protectie solara SPF50. Toate produsele lor au un ambalaj elegantm luxos si arata foarte bine.

Crema antirid Glycon

Ama ajuns la varsta la care deja trebuie sa folosesc crema antirid. Nu pentru a trata ci pentru a preveni aparitia acestora. Crema antirid Glycon  este o crema profesionala si terapeutica. Concentratia de acid glicolic actioneaza ca un peeling chiic bland, oferind un tratament eficient pentru:

  • riduri fine sau profunde;
  • pete de batranete, post acnee, solare;
  • acnee si cicatrici;
  • rozaceea si cuperoza

Crema antirid intervine in profunzimea pielii, accelereaza producerea de colagen si elastina, hidrateaza si regleaza secretia glandelor sebacee astfel incat sa produca o cantitate optima de sebum pentru un ten sanatos si luminos.

Imi place textura cremei, este lejera si intra repede in piele. Tenul ramane fin si dupa o perioada lunga de utilizare am remarcat cum acesta arata mai sanatos si mai luminos.

Lapte demachiant Glycon

Desi in mod obisnuit folosesc apa micelara, nu m-am dat la la o parte si am incercat si laptele demachiant. Acesta este cu extract de musetel si curata foarte bine machiajul fara sa insisti prea mult. Tonifica si imbunatateste supletea si elasticitatea pielii si este hipoalergic. Imi place si fiindca nu lasa filtru gras.

Crema cu protectie solara SPF50 Glycon

Din rutina zilnica nu trebuie sa lipseasca o crema cu protectie solara. Indiferent de anotimp e indicat sa folosim zilnic o cream cu o protectie cat mai ridicata. Crema cu protectie solara SPF50 este indocata pentru toate tipurile de ten, este fara parabeni, parfum , coloranti, alergeni si filtre minerale. Eu o aplic zilnic iar in cazul in care transpir o reaplic pentru  protectie mai ridicata.

Sunt incantata de produsele barndului Glycon si le recomand cu mare incredere.

Voi le-ati incercat?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

3 Comments

  1. Ma bucur foarte mult ca am aflat de aceste produse minunate!Cred ca mi-ar fi de mare ajutor si mie pentru ca de un an mi-au iesit pete maronii pe frunte si vad ca nu mai trec nu nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.