Ootd- 4 tinute perfecte pentru toamna de la Femmeluxe

Saptamana trecuta mi-a sosit ultima comanda plasate pe Femmeluxe. E cea mai faina comanda primita de la ei de mutl timp. De data aceasta am primit toate produsele si am fost inspirata alegand exact masurile care mi se potrivesc, astfel am creat 4 tinute perfecte pentru toamna.

Alegerile mele au fost:

  • fusta din piele ( marimea 8, echivalentul marimii 36 );
  • sacou oversized ( marime 6, echivalentul marimii 34 );
  • hanorac ( marime 6, echivalentul marimii 34 );
  • trening ( marime 6, echivalentul marimii 34 ).

4 tinute perfecte pentru toamna de la Femmeluxe

Fusta din piele

Trebuie sa recunosc ca nu am in garderoba prea multe articole vestimentare din piele, insa fusta asta mi-a atras atentia.  In primul rand culoarea, un olive atat de frumos, apoi modelul care se aseaza super bine. Desi am intrat sa caut o rochie in categoria dresses, ulterior m-am razgandit. Marimea imi vine perfect. Si mi se pare ca e o fusta usor de purtat, desi pielea e un material pretentios. Eu am ales sa o combin cu un pulover cu guler si cizme peste genunchi. Combinatia care ma avantajeaza cel mai bine.

Sacou oversized

Nici sacouri oversized nu am. Nu mi-am cumparat pana acum pentru ca aveam impresia ca nu ma avantajeaza dar nu e deloc asa. Modelul acesta, desi e marimea 34 ar vebi bine si pe cienva care poarta M, doar ca nu ar mai avea aerul asta oversized. Imi place culoarea, e tare frumoasa. Materialul e subtirel, dar se simte bine pe piele. L-am combinat cu un tricou, dar merge bine si cu altfel de bluze. Cu mom jeans si adidasi mi se pare o combinatie reusita.

Hanorac

Haine sport mai am de la ei, dar hanoracul asta mi s-a parut dragut pentru ac e subtirel si usor scurt. Nu mai spun de culoare, e atat de frumusica. Se poate purta in multe moduri. E o achizitie reusita.

Trening

Treningul e super calduros. Culoarea e superba si e flausat pe interior. L-am ales de la womens going out. Marime imi vine perfect, desi am avut ceva temeri ca-mi va fi mic. Bluza este crop iar pantalonii au talie foarte inalta. Ce nu-mi place la treningul asta e faptul ca atat bluza cat si pantalonii au un snur suuuuuper lung si nu mi se pare ca arata prea bine. Dar am improvizat si ascund snururile in interior. Imi place maxim. Desi stiu ca peste cateva purtari materialul asta se va scamosa. Nu-i nimic, atunci o sa il port pe acasa.

Astea sunt alegerile mele. Sunt incantata de fiecare in parte si mi se pare ca mi se potrivesc perfect!

Care tinuta va place mai mult?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.