Produse Grande Dolceria pentru rasfat maxim

La Danube Bloggers Meet pe langa multitudinea de produse de ingrijire pe care le-am primit, sponsorul Grande Dolceria ne-a oferit un colet generos de produse ale 4 branduri renumite: Hygienium, Grande Dolceria, Lolliboni + Cracky. Eiii, eu ca eu, dar sa vedeti ce mare bucurie pe pitic cand a desfacut pungutele generoase.

Produse Hygienium

Produsele Hygienium nu-mi lipsesc din casa sau din geanta atunci cand plec. Dezinfectantul este in permanenta  la indemana, ori de cate ori plec. Mai ales in perioada acesta de pandemie, e important sa avem grija mare la igiena si sa folosim produse atestate pentru a avea parte de eficienta maxima. Si pe langa nelipsitul dezinfectant si servetelele dezinfectante ( super eficiente la iesiri si nu numai, mai ales cu copiii mai mici ), coletul nostru a continut alte cateva produse necesare oricarei femei: emulsie pentru igiena intima ( sincer, nu stiam ca au in portofoliu si astfel de produse ) dar si dischete demachiante, care mi-au placut tare mult. Produsele au fost binevenite si le-am folosit pe toate cu entuziasm.

Cracky  si Lolliboni

Ei bine, produsele Cracky si Lolliboni au fost pe placul pustiului. Mare bucurie cand a deschis punguta. A avut si o acadea imensa si ceva cu surprize dar ce credeti, nu le-am mai prin in poze. Toate produsele au fost mega delicioase, saratelele cu cascaval au fost favoritele mele: crocante si savuroase, perfecte pentru o seara de film. Nu stiam de brandul acesta Cracky insa am sa le caut prin magazine pentru ca sunt delicioase.

Ei bine, produsele Grande Dolceria sunt extrem de bune si pana la eveniment nu stiam de ele. Dulciurile sunt delicioase si au o gama variata, astfel oricine isi poate alege exact ceea ce ii place. Din ceea ce am incercat noi, biscuitii au fost favoritii mei dar si ai pustiului. I-am savurat pe nerasuflate.

Voi ati incercat ceva din ce am primit noi? 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.