Beneficiile asupra pielii ale Serului cu vitamina C pura de la Keida Skin

Pentru un ten frumos si sanatos, e important sa avem o rutina bine stabilita, cu produse potrivite fiecarui tip de ten. Dupa ce am incercat crema cu retinol si acid hialuronic de la Keida Skin, am fost incantata sa adaug in rutina mea de ingrijire un nou produs tot de la ei- serum cu vitamina C pura Keida Skin. Ritualul meu de ingrijire al tenului nu contine multe produse, insa niciodata nu strica un ser nou, care are beneficii multiple asupra pielii.

Beneficiile asupra pielii ale Serului cu vitamina C pura de la Keida Skin

Despre vitamina C am mai citit, insa niciodata destul de mult incat sa stiu cum sa il folosesc pentru a-mi face bine tenului, si nu rau. Acum, am dat un search pe Google si am aflat toate detalii despre cum se foloseste un ser cu vitamina C si ce rol are acesta.

Serul cu vitamina C de la Keida Skin este un produs nou in portofoliul sau, menit sa ne ajute sa avem un ten frumos si sanatos. Vitamina C actioneaza ca un scut impotriva poluarii, reducand din efectele nefaste ale fumului sau substantelor chimice ce iau contact cu tenul nostru. Totodata, Vitamina C are rolul de a crea o bariera impotriva razelor UV, care in mod normal, scad nivelul de vitamina C din piele, imbatranind-o prematur.

Ce beneficii are serul cu vitamina C pura de la Keida Skin:

  • Previne Imbatranirea Pielii
  • Reduce Vizibil Ridurile
  • Elimina Petele Pigmentare si Post Acnee
  • Uniformizeaza Nuanta Tenului
  • Hidrateaza Tenul
  • Stimuleaza Productia de Colagen
  • Pentru Toate Tipurile de Piele
  • NU CONTINE: Parfum, Alcool, Parabeni

Serul Keida Skin nu este un simplu produs pentru ten, ci e un scut pentru pielea noastra ce contine nici mai mult, nici mai putin de 7 ingrediente active:

  • Vitamina C in stare pura este un antioxidant excelent recunoscut pentru proprietatile sale antirid, ofera tenului o protectie suplimentara impotriva radicalilor liberi.
  • Extract de catina ce contribuie la regenerarea tesuturilor prin stimularea productiei de colagen, asigura elasticitate pielii si o protejeaza impotriva razelor UV.
  • Extract de ceai verde este un ingredient care aplicat extern este benefic in ameliorarea inflamatiilor si a leziunilor, reduce excesul de sebum, calmeaza si protejeaza pielea.
  • Centella Asiatica are ca proprietati efectul de calmare.
  • Acid ferulic este un antioxidant natural pentru piele.
  • Acid hialuronic  mentine pielea hidratata si o protejeaza de riduri, atrage si retine apa in proportie de aproximativ 70% din greutatea sa.

Cum se foloseste serul cu vitamina C?

Ei bine, acest ser nu se foloseste asa oricum, ci trebuie sa tinem cont de cateva aspecte. Serul se poate folosi fie dimineata, fie seara si e indicat a fi folosit dupa demachiere apoi aplicarea unei creme hidratante si a cremei cu SPF ridicat. De retinut este faptul ca daca folosesti in rutina ta un produs cu retinol este indicat ca serul cu vitamina C sa fie folosit la distanta de acesta: de exemplu serul cu vitamina C dimineata iar retinolul seara. In caz contrar pot aparea iritatii.

Impresii ser cu vitamina C Keida Skin

Eu aplic serul seara si imi place textura sa, ce se absoarbe rapid in piele. Dupa aplicare tenul ramane fin si uniforminzat dar are si un glow frumos. Bineinteles, petele nu dispar ca prin minune insa utilizarea sa zilnica si regulata, face ca la o perioada de timp petele sa isi diminueze din intensitate iar tenul sa arate cat mai uniform. Serul ii reda tenului prospetimea zilnica de care are nevoie si ingrijire speciala.

Sunt incantata de acest nou produs introdus in rutina mea. Si desi nu stiam foarte multe, se pare ca serul isi face bine treaba pe tenul meu si nu-mi mai ramane decat sa ma bucur de proprietatile sale.

Voi folosit Vitamina C in produsele pentru ingrijire a tenului? Stiati de noul ser cu Vitamina C de la Keida Skin?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.