Vanish Oxi Action- aliatul perfect pentru haine curate si mai rezistente

Cand ai un copil mic, petele sunt la ordinea zilei iar detergentul obisnuit e posibil sa nu faca fata. De-a lungul timpului am tot incercat detergenti pentru a inlatura petele dificile lasate de cel mic pe hainele sale. Dar putine au facut fata. Asa ca noua campanie Buzzstore Vanish Oxi Action mi-a atras atentia si m-am inscris indata.

Despre Vanish Oxi Action am mai auzit pareri bune, dar pana la momentul acesta nu il incercasem. Asa ca atunci cand am primti coletul am si pus la treaba noile produse. Coletul a fost unul generos si a continut :

  • Vanish Oxi Action Pink: lichid si pudra
  • Vanish Oxi Action Crystal White
  • sacosa
  • mostre pentru prieteni

Vanish Oxi Action- aliatul perfect pentru haine curate si mai rezistente

Noul Vanish Oxi Action il folosesc acum la fiecare spalare. Ambele variante sunt potrivite nevoilor mele si isi fac treaba foarte bine.

Vanish Oxi Action Pink Indeparteaza chiar si cele mai dificile si uscate pete, previne transferul culorilor, combate mirosurile neplacute si curata in mod igienic.

Vanish Oxi Action Crystal White Vanish Oxi Action Crystal White indeparteaza uimitor petele si mentine albul chiar si dupa 50 de spalari. In plus, formula sa performanta combate mirosurile neplacute si curata in mod igienic.

Sunt extrem de cat de bine isi fac treaba ambele produse. Acum hainele celui mic arata impecabil, fara urme de pete. Imi place faptul ca Vanish Oxi Action prelungeste durata de viata a hainelor iar culorile cat si testaurile sunt mai rezistente. Astfel ne putem bucura mai mult timp de hainele preferate si nu va trebui sa le arunc dupa cateva purtari. Produsele Vanish vor fi nelipsite de acum din rutina de spalare a hainelor noastre.

Produsele Vanish le puteti gasi atat online cat si la supermarketuri cat si magazine online. Iar pretul este unul foarte bun.

 

Voi ati incercat produsele Vanish Oxi Action? Cum vi se par?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.