Arde caloriile cu Decathlon- alege aparate de fitness pe care le poti folosi chiar acasa

An nou, rezolutii noi. Stim cu totii ca inceperea unui an nou aduce cu sine schimbari in viata noastra si dorinta de a face lucruri pe care anul trecut nu le-am indeplinit asa cum ne-am dorit. Si cand e cel mai bine sa ne stabilim obiective clare si concise? La inceput de an, bineinteles. Sportul este unul din lucrurile pe care fiecare dintre noi ar trebui sa si-l seteze ca rezolutie de indeplinit anul acesta. Cu atat mai mult acum, cand sunt convinsa ca dupa mesele copioase si imbelsugate de sarbatori, conditia noastra fizica si nici aspectul nu mai sunt asa cum ne-am dorit.

Sportul ne ajuta atat la a arata bine si la a avea un fizic de invidiat, cat si la starea noastra de bine. Organismul are nevoie de sport, fie ca il facem acasa, in aer liber sau la o sala de sport. Personal, observ diferenta dintre zilele in care fac miscare si in zilele in care sunt sedentara, mai ales la starea mea psihica.

Poate nu toata lumea isi permite sa isi faca un abonament lunar la sala, ori afara ti se pare prea frig pentru a face spor, insa mai este o optiune de luata in seama pentru a arde caloriile chiar la tine acasa. Fitness-ul! Asadar, daca ti-ai propus si tu sa faci miscare acasa, iata cum Decathlon vine in ajutorul nostru cu oferte super tentante la aparate de fitness pentru a arde cat mai rapid caloriile.

Arde caloriile cu Decathlon- alege aparate de fitness pe care le poti folosi chiar acasa

Eu prefer sa fac sport acasa, recunosc. Mai ales acum cand vremea e geroasa si nu ma incumet sa ies sa alerg. Totusi, ofertele de pe Decathlon mi se par asa tentante, incat e greu sa rezisti. Aparatele de fitness au preturi bune, astfel sunt o investitie pe termen lung, pentru ca ne putem ajuta de ele pe toata perioada anului, nu doar acum, dupa sarbatori.

Iata ce aparate de fitness poti cumpara:

  • saltea pilates– aceasta saltea este ideala daca va place sa practicati pilates, asigura confortul necesar si este si foarte practica avand o chinga de transport. Pretul e foarte bun! 
  • bicicleta eliptica– daca preferati sa faceti fitness cardio aceasta bicicleta este o alegere foarte buna. Este recomandata pentru antrenamentele la domiciul, de pana la 3 ore pe saptamana. Aceasta bicicleta ofera o serie de programe pentru a avea o silueta de invidiat.  
  • gantera– pentru definirea musculaturii o gantera poate fi alegerea perfecta. Antrenamentele cu aceasta va permit sa lucrari in intregime corpul dar si sa va imbunatatiti rezistenta. 
  • coarda de sarit– pentru a va imbunatati conditia fizica combinant puterea cu rezistenta coarda de sarit poate fi o alegere inspirata pentru sport acasa. 

O multime de alte aparate de fitness gasiti pe Decathlon. De asemenea si echipamentul sport tot de la ei il puteti achizitiona pentru calitate ridicata si pret bun. Eu stiu deja ce vreau, mi-am stabilit rezolutiile, nu mai ramane decat sa ajunga produsele la mine.

Tu ce zici? Te apuci de sport?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.