Ce mi-am luat in ultimele doua comenzi de pe Femme Luxe

La finalul anului trecut, inainte de sarbatori, mi-au sosit 2 comenzi de pe Femme Luxe. Una dintre ele a ajuns super tarziu, ba chiar credeam ca s-a pierdut, dar mare mi-a fost bucuria cand a ajuns la mine. Pentru ca aveam cateva articole pe care mi le doream super mult. Si uite asa, ajungand doua comenzi, m-am trezit cu produse identice.

Astfel, in colectia mea de haine Femme Luxe mi-au ajuns: doua treninguri maro, doua seturi tricotate, o vesta, o pereche de pantaloni office, un cardigan.

Toate imi plac la nebunie. Imi vin perfect si sunt super calitative. Dar o sa va vorbesc despre fiecare in parte ca sa va puteti face o idee.

Trening maro

Treningul asta mi se pare super practic, asa ca l-am pus in ambele comenzi. L-am gasit la women’s loungewear sets.  Mi-am ales insa, marimi diferite, 6 si 8 dar ambele imi vin. Diferenta dintre marimi este insesizabila. E adevarat ca marimea 8 imi e mai larguta insa nu e o problema pentru ca il port pe acasa. Imi place faptul ca treningul este pufos pe interior, astfel este ideal pentru sezonul rece. Ambele piese pot fi purtate separat sau impreuna, asa ca treningul este o investitie buna. Si culoarea imi place mult.

trening

Set tricotat

Setul tricotat l-am luat in aceeasi marime, 8 si imi vine perfect. E un set super comod, care arata si se simte bine pe piele. Nu este deloc transparent si arata super bine in combinatie cu o pereche de adidasi albi. Abia astept sa vina primavara sa il pot purta fara o geaca pe deasupra.

Vesta

Eu port vesta de obicei si aceasta mi s-a parut super practica. Este o vesta pana in talie si are doua fete, una gri si una neagra. Poate fi purtata in tinute sport dar si casual daca stim cum sa o integram. Buna alegere am facut si cu ea.

Pantaloni office

Pantalonii sunt marimea 8, dar imi sunt larguti in talie si nu au gaici pentru curea. Ei arata foarte bine in realitate si sunt ideali pentru tinutele office. Totusi, un aspect care nu imi place la ei sunt buzunarele care stau cam aruncate. Dar per total sunt o achizitie buna.

Cardigan

Mai am astfel de articole de la ei, atat cardigane cat si pulovere si imi plac mult. Si acest cardigan arata foarte bine in realitate si poate fi purtat cam cu orice. Este moale, calduros si in lateral are doua despicaturi ceea ce il face mai deosebit. Are si buzunare. E o piesa pe care am sa o port foarte des.

Acum am pus ochii pe niste jeans din gama variata de ripped jeans for women, insa sa vad ce imi mai afce cu ochiul. Cert e ca voi face alegeri comode si voi adauga in cos doar articole super practice.

Cum vi se par alegerile mele? Care va place mai mult?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. Setul tricotat îmi place foarte mult! Toate sunt frumoase si îți vin bine!
    Sa le porți cu placere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.