4 articole vestimentare Femme Luxe perfecte pentru primavara

Ultima comanda Femme Luxe a sosit de ceva timp. Am si purtat articolele primite de multe ori dar nu am avut deloc timp sa scriu articolul pe blog si sa impartasesc cu voi impresiile detaliate despre articole. De data aceasta mi-am ales o camasa oversized, un cardigan lung si doua treninguri. Toate articolele sunt foarte misto si se aseaza incredibil de bine. Mi-am nimerit si masurile, asa ca ma declar mai mult decat incantata.

4 articole Femmeluxe perfecte pentru primavara

Camasa oversized

Este una din cele mai bune alegeri. Desi in prima faza nu as fi crezut ca o sa-mi placa asa de mult, fiind un articol oversized. Dar arata super bine in realitate si poate fi purtata absolut orice combinatie, de la tinute casual, la tinute elegante. Este o camasa grosuta, ideala pentru sezonul primavara-toamna. Imi place faptul ca are cordon in talie si desi se poate da jos, mie imi place mai mult cum imi vine cu el. L-am purtat de cateva ori si imi place maxim.

Cardidan lung

Cardiganul era disponibil pe mai multe nuante insa eu am optat pentru gri. Este un cardigan lung, ce in lateral are doua crapaturi. Nu are nasturi insa eu prefer sa il port cu o curea in talie. Ce il face special sunt manecile clopot, care arata superb.

Trening verde cu elastic in talie

Treningul verde este un trening super comod ce arata foarte bine. L-am luat de la women’s loungewear sets. Este in marimea S si imi vine perfect. Este pufos pe interior iar pantalonii si bluza in partea din jos au elastic. Desi inainte nu purtam articole corp,acum imi plac la nebunie si arata super bine. Totusi, acum cat vremea e destul de cere nu il port purta, fara a avea ceva pe dedesupt in zona bluzei. Cert e ca odata cu venirea caldurii il voi purta super des.

Trening verde deschis

Ambele treninguri sunt cam in aceeasi nuanta. Totusi cel din urma, verde deschis imi place cel mai mult. Mi se pare ca ma avantajeaza mai bine. Este tot marimea S si e la fel de pufos pe interior ca toate celalalte treninguri de la el. Abia astept sa vina caldura si sa il pot purta cat mai des.

Acum am pus ochii pe niste jeansi foarte faini de la ripped jeans for women, ce pot fi purtati in multe combinatii misto primavara aceasta.

Voua care articol din cele 4 va place mai mult si pe care l-ati purta?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.