Top 3 parfumuri pe care orice femeie trebuie sa le aiba in colectie

In colectia mea am o gama de parfumuri care ma reprezinta si se potrivesc stilului meu. De-a lungul timpului am incercat multe parfumuri, de la replici, parfumuri de brand sau parfumuri cu pret mediu. De departe, cele mai faine parfumuri sunt cele originale de la brand-uri renumite. Un parfum spune multe despre caracterul si dorintele noastre. Trebuie sa alegem parfumuri care ne reprezinta si care ne da o stare de bine ori de cate ori il folosim.

Putem avea oricate parfumuri cate ne dorim. Putem avea un parfum pentru ocazii speciale, unul potrivit pentru fiecare sezon, unul pentru birou. Important e sa alegem parfumurile care ne reprezinta si rezista pe ph-ul pielii noastre.

Eu am cateva parfumuri favorite de pe Notino, pentru fiecare sezon si care ma reprezinta pe deplin. De obicei, pentru sezonul primavara-vara aleg un parfum floral-fresh, pentru sezonul rece aleg parfumurile dulci.

parfumuri

Top 3 parfumuri pe care orice femeie trebuie sa le aiba in colectie

Paco Rabanne Olympea

Parfumul Paco Rabanne Olympea este unul din parfumurile mele favorite. Este un parfum floral-oriental fresh si intens. Tonurile fresh, de mandarina verde și de iasomie acvatica, lupta pentru atentie cu senzualitatea uimitoare a crinului alb de ghimbir. Inima compozitiei parfumate introduce un acord atipic, dar cu atat mai captivant, de vanilie sarata. Designul flaconului face aluzie la cununa de lauri, care este, de sute de ani, simbolul victoriei. E un parfum pentru femei puternice, ce rezista foarte bine pe parcursul zilei.

Jean Paul Gaultier Scandal

Scandal parfum de Jean Paul Gaultier este parfumul din topul preferintelor mele.  Este un parfum dulce cu subtonuri florale pe care il folosesc mai ales in sezonul rece, seara sau la ocazii mai speciale. Sticluta parfumului arata deosebit, cu picioare feminine pe capac. Aroma sa este inconfundabila, gardenia, mierea si patchouli fac o echipa excelenta reusind sa ii confere parfumului o aroma de neuitat.

Burberry My Burberry

Cand am comandat acest parfum nu ma asteptam sa imi placa atat de mult. Este un parfum special, misterios ce radiaza prospetime, eleganta si dulci tonuri floarle. Eu il folosesc atat ziua cat si seara, in functie de cum ma simt in momentul respectiv. Cert e ca m-a cucerit si cred ca orice femeie senzuala si puternica ar trebui sa il aiba in colectie.

Urmatorul parfum pe lista mea de cumparaturi este Ck eternity despre care am auzit numai de bine si l-am testat prin intermediul unor testere de la Notino. Imi place faptul ca pe site au si variante micute ale parfumurilor, de 30 ml, 60 ml sau 100 ml, astfel putem alege varianta cea mai avantajoasa pentru bugetul nostru. Asa, am in colectie cat mai multe parfumuri favorite.

 

Voi ce top al parfumurilor preferate aveti?

 

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.