Nuante de par potrivite pentru ten masliniu

Ingrijirea parului este un subiect de interes pentru orice femeie. De la ingrijirea basic ( ce implica samponare, masca si balsam de par ) si pana la colorarea parului, femeile trebuie sa aiba grija ce produse folosesc, astfel incat parul sa arate bine indiferent de situatie iar culoarea parului sa ne avantajeze si nu doar sa fie in tendintele anului respectiv.

Daca fetele cu tenul deschis se pot orienta mai usor dupa culorile ce le avantajeaza in ceea ce priveste nuanta parului, la fetele cu ten masliniu poate parea ceva mai dificil alegerea unei culori potrivite care sa si placa dar sa si avantajeze tenul si stilul respectivei fete. Cert e ca indiferent de nuanta tenului, atunci cand alegem sa ne vopsim trebuie sa optam pentru produse de calitate asa cum sunt cele de la Loncolor.

Consider ca un par vopsit regulat arata foarte bine indiferent de ocazie. Cu ajutorul unei vopsele de par in nuanta potrivita, tenul va capata un alt aspect iar trasaturile fetei vor fi puse mult mai frumos in valoare. Unde mai pui si faptul ca vopsitul parului e un ritual care place oricarei femei?!

Nuante de par potrivite pentru ten masliniu

Fetele cu ten masliniu se pot bucura de faptul ca pe toata perioada anului par bronzate si nu e nevoie sa apeleze la niciun alt truc asa cum sunt nevoie fetele cu ten deschis sa o faca. Tenul masliniu arata frumos, e apreciat de cei din jur, de aceea pentru a il putea pune si mai frumos in valoare, trebuie sa se aleaga nuante potrivite pentru culoarea parului.  Din fericire si la tenul masliniu se potrivesc culori mai reci cat si mai calde.

 

Iata ce culori poti alege daca ai tenul masliniu si vrei sa iti vopsesti parul

Negru

Ca o regula generala pentru fetele ce se bucura de un ten masliniu, o vopsea intr-o nuanta de negru nu are cum sa dea gres. Culorile inchise sunt mult mai usor de asortat la tenul inchis. Totusi e indicat sa a se evita nuantele care sunt prea apropiate de tonul pielii. O vopsea pentru par negru, aplicata la o fata cu ten masliniu are rolul de a accentua frumos trasaturile, de a evidentia ochii dar si de a crea un contrast atragator si senzual.

Ciocolatiu

Aceasta nuanta are si pigment rosu ce arata foarte bine si se potriveste cu tonurile reci specifice unui ten masliniu. In plus, daca nuanta e apropiata de culoarea naturala a parului, aceasta va fi mult mai usor de intretinut, fara prea multe batai de cap.

Roscat

Desi nu e o nuanta aleasa in mod normal de fetele cu ten masliniu, nuantele de roscat pot arata foarte bine pe un ten masliniu. Ca prima impresie, poate parea ca nu avantajeaza acest tip de ten insa alegand o nuanta potrivita de roscat nu ai cum sa dai gres. Daca nu vrei sa faci vreo gafa poti cere si parerea unui hairstylist care te va indrepta catre o nuanta in contrast cu tipul tau de ten.

Castaniu

Castaniul face parte din categoria de vopsea de par de nuanta inchisa, astfel se va potrivi de minune pe un ten masliniu. E o nuanta cu care nu ai cum sa dai gres si nici nu e nevoie de multe proceduri pentru a ajunge la o nuanta perfecta pentru chipul tau. In plus, se intretine usor si parul tau va arata senzational de fiecare data.

Blond

Contrar asteptarilor, chiar si fetele cu ten masliniu pot opta pentru nuante de par blond. Se poate alege atat blond platinat, blond caramel, blond inchis, totul depinde de subtonul pielii. E bine de stiut ca la alegerea unei transformari radicale, precum blondul, e necesar sa se parcurga mai multi pasi, printre care si decolorarea. Si pentru a nu face vreo greseala si a-ti distruge parul, e indicat sa apelezi la un specialist astfel parul tau nu va avea de suferit si vei obtine rezultatul mult dorit.

Se pare ca si fetele cu ten masliniu se pot bucura de aproape orice nuanta le place. Important este sa le vina bine si sa le avantajeze. Culorile vor fi alese si in functie de subtonurile pielii, astfel incat recomandarea unui hairstylist este mai mult decat binevenita. Totusi, nuantele inchise, precum negrul sau castaniul, pot fi obtinute foarte usor chiar si acasa si nici nu sunt greu de intretinut. Se poate alege atat o vopsea permanenta cu amoniac sau o vopsea permanenta fara amoniac. Totul tine de dorintele fiecarei femei si asteptarile sale de la o vopsea de par.

Recomand sa alegeti o vopsea de par de calitate. Loncolor are o gama variata de vopsele de par, astfel incat e super usor si la indemana sa alegeti nuantele pe care vi le doriti. In plus, pretul este accesibil si oricine vrea sa arate bine, isi poate alege vopseaua preferata.

Voi ce tip de ten aveti si ce culori alegeti pentru parul vostru?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.