Decathlon sustine sustenabilitatea si ne indeamna sa protejam planeta

Traim in secolul vitezei si suntem intotdeauna ocupati. Insa uitam ceva foarte importat, faptul ca trebuie sa multumim planetei pentru ca ne suporta. Spun ” pentru ca ne suporta ” fiindca din ce in ce mai mult uitam ca ei ii datoram atat de multe si noi facem din ce in ce mai putine lucruri pentru ea. Poluarea deja e la cote alarmante, lucru care se vede. Totusi, eu cred ca, fiecare dintre noi poate face cate ceva pentru planeta, astfel incat sa o protejam cum putem noi mai bine. Lucrurile marunte, fac schimbari majore si trebuie sa depunem si noi putin efort pentru portejarea mediului inconjurator.

Si fiindca Decathlon sustine sustenabilitatea, vine in ajutorul nostru cu niste idei foarte faine de a proteja planeta dar si de a ne putea bucura ina celasi timp de lucrurile care ne fac placere.

Decathlon sustine sustenabilitatea si ne indeamna sa protejam planeta

Prin intermediul celor de la Decathlon putem face cumparaturile de care avem nevoie dar in acelasi timp putem ajuta la protectia mediului inconjurator prin cateva metode tare interesante si de ajutor fiecarei familii.

Iata cum ne indeamna Decathlon sa ajutam mediul inconjurator:

Cumparand produse resigilate

Recunosc ca la acest capitol stau bine si nu am avut niciodata vreun dubiu in a cumpara un produs resigilat de care aveam nevoie. Stiu ca in acest fel protejez planeta si ajut sa nu se mai faca atata risipa. In plus, e o metoda foarte sigura de a cumpara ceva de pe Decathon. De ce? Pentru ca toate echipamentele sportive sunt verificate de cei dela Decathlon, astfel nu e nici cea mai mica sansa de a cumpara un articol degradat sau mai stiu eu cum. E cea mai buna metoda de a cumpara celui mic de exemplu un nou echipament sportiv, fiindca cel vechi i-a ramas mic.

Cumparand din oferta Buy Back

Aceata mi se pare o super oferta! De exemplu, daca avem o bicicleta veche Decathlon si vrem sa o schimbam, mergem in magazin , tehnicienii o vor verifica  si ulterior vom primi pe loc un voucher in valoare de pana la 60% din valoarea initiala a produsului. Voucherul este valabil 2 ani in Decathlon. Eu chiar o sa profit de oferta aceasta si o s aii cumpar celui mic o noua bicicleta.

Eu recunosc ca incerc sa fac din lucruri mici, precum reciclatul, folosirea mai putina  a plasticului, un loc mai bun pentru noi. Sa nu uitam ca ai nostrii copii vor trai tot aici si trebuie sa le inspiram si sa ii invatam ca Planeta e importanta si e necesar sa o protejam.

Mi se pare ca cei de la Decathlon au o idee foarte buna de a sustine sustenabilitatea si de a ne oferi sansa sa cumparam ce avem nevoie, profitand dde ofertele lor. In acest fel ajutam si Planeta dar si facem ceva economie pentru intreg bugetul familiei noastre.

Voi cum aveti grija de mediul inconjurator? Ce lucruri mici sau mari afecti pentru a proteja Planeta? 

O sa profitati de campaniile celor de la Decathlon?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.