Produse pentru copii sub 100 lei pentru o vara activa de la Decathlon

Odata cu venirea primavarii parca si cheful de iesiri si joaca a venit. Mai ales pentru cei mici care s-au saturat de stat in casa si vor diverse activitati in aer liber. Si fiindca tot se apropie 1 iunie- ziua copilului cred ca e un prilej bun penrru orice parinte sa isi bucure copilul cu ceva ce isi doreste foarte mult. Mai ales findca Decathlon ne ofera posibilitatea de a cumpara copiilor nostru articole sportive la preturi foarte bune, chiar sub 100 lei.

Daca as raspunde acum la intrebarea: „Ce ti-ai fi dorit cand erai copil la inceput de vara?” as raspunde ca mi-as dori orice articol sau produs pe care sa il folosesc pe afara. De exemplu, o minge, o trotineta sau o bicicleta. Poate parintii nostri nu aveau atatea optiuni cand eram noi mici dar din fericire acum avem posbilitatea sa cumparam celor mici o groaza de chestii care le sunt pe plac, la preturi foarte bune de pe Decathlon. De fiecare data ne putem bucura de preturi bune si materiale calitative astfel incat achizitiile vor fi o investitie in timp.

Produse pentru copii sub 100 lei pentru o vara activa de la Decathlon

Daca ar fi sa ma incadrez doar intr-o 100 lei as alege pentru copilul meu un articol/ produs care sa ii placa si pe care sa il foloseasca des si nu un produs care mi-ar placea mie si el nu l-ar folosi. Consider ca e important sa stim ce prefera copiii nostri astfel incat sa facem alegeri inspirate si investitii folositoare in timp.

O minge

Baietii sunt inebuniti dupa mingi, de obicei. Sportul e o activitate care face bine atat fizic cat si psihic reusind sa le dezvolte celor mici si indemanarea dar si spiritul de echipa. As alege fie o minge de fotbal, fiindca ii place sa alerge si impreuna cu prietenii lui ar face o echipa pe cinste pentru un meci de fotbal, fie o minge de baschet. Pe Decathlon am gasit variante accesibile si din bugetul de 100 de lei, chiar mi-ar mai ramane sa ii iau si altceva.

Un set de rachete

Tenisul mi se pare un sport atractiv pentru copii si distractiv in acelasi timp. Pentru iesirile in aer liber, in padure sau prin curte as alege un set de rachete care are si un pret accesibil si care cu siguranta l-ar incanta pe cel mic.

O trotineta

Ooo da, cred ca alegand o trotineta noua, ar fi cel mai fericit. Trotineta lui a fost folosita la maximum si e super incantat in intrecerile cu copii. Dar tinan cont ca are cativa ani, se cere o trotineta noua asa ca acesta ar fi un cadou de 1 iunie foarte reusit. Am gasit un model ieftin care arata bine si are recenzii foarte bune pe site-ul celor de la Decathlon.

E simplu sa faci un copil fericit. Nu trebuie sa ne aventuram sa achizitionam lucruri scumpe. Copiii nu cunosc valoarea materiala si cred ca e important sa le cumparam produsele care le sunt pe plac si pe care le folosesc la maximum indiferent de valoarea acestora. 

Voi ce lucruri ati cumpara copiilor vostri daca ati avea un buget de 100 lei?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.