3 produse de top pentru ingrijirea pielii sensibile a copiilor

Inca de cand s-a nascut Stefan am avut grija sa folosesc doar produse potrivite pentru copii, pentru ca stim cu totii ca pielea lor este sensibila si are nevoie de ingrijire speciala. Am evitat toate produsele din comert, cu ingrediente dubioase si am ales doar ce am crezut eu de cuviinta si produsele care s-au dovedit eficiente pentru pielea lui sensibila.

De obicei aleg produse pentru baie, special concepute pentru copii, astfel incat sa fie blande cu pielea lor. Cel mai mult imi plac produsele care pot fi folosite atat pentru corp cat si pentru par, fiindca nu e necesar sa cumpar separat doua produse si ma pot folosi de un produs 2 in 1.

In cei aproape 6 ani de cand este Stefan, am folosit cam aceleasi produse pentru ca i-au facut bine si raportul calitate pret a fost mai mult decat excelent.

3 produse de top pentru ingrijirea pielii sensibile a copiilor

Trei sau patru produse am tot recumparat pentru el. Recunosc ca am mai incercat si alte produse dar nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor asa ca am renuntat la ele. De departe aceste 3 produse pe care le am in permanenta in casa sunt cele mai bune pentru pielea copilului nostru.

Ulei de dus Bioderma

Brand-ul Bioderma este un brand drag intregii familii. Uleiul de dus Atoderm, precum si alte produse din aceasta gama sunt minune pentru noi. Imi place mult de tot uleiul de dus Atoderm pentru ca il gasesc in gramaj mare de 1000 de ml si il folosesc si eu. Este un ulei de dus, nu face spuma multa insa este bland cu pielea si o lasa fina si hidratata. Pentru Stefan il folosesc si pe par si ii place mult pentru ca nu il ustura ochii.

Weleda gel de dus si sampon pentru copii

Produsele Weleda le-am descoperit curand si in ultima comanda mi-am propus sa incerc si un produs de la ei, balanta osciland intre varianta acesta de gel de dus sau weleda crema de dus si sampon pentru copii 2 in 1, alegand in final prima varianta. Si am facut o alegere foarte buna, este un produs ce poate fi folosit atat pe par cat si pe corp, este bland cu piele si miroase foarte bine, revigorant. Cu siguranta o sa mai cumpar produsele lor.

Mustela Bebe

Un alt produs care imi place mult, este gelul de curatare de la Mustela care este un produs ce poate fi folosit  chiar de la prima lor baie. E bland cu pielea, delicat si hidrateaza pielea. Il recomand daca aveti bebelusi mici.

Cam acestea sunt produsele pe care noi le folosim in mod constant prin rotatie, insa planuiesc sa mai adaug in rutina si La Roche-Posay gel de dus calmant pentru ca imi plac mult produsele brandului.

Voi ce produse folositi pentru ingrijirea pielii celor mici?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.