Machiaj waterproof pentru a arata bine chiar si in zilele caniculare

Vara e aproape pe sfarsite insa inca ne mai putem bucura de soare si de vreme calduroasa. Iubesc vara si plimbarile, indiferent unde sunt acestea. Dupa un concediu placut la mare, zilele libere si weekend-urile aleg sa le petrec iesind la plimbari in aer liber. Si pentru ca imi place sa arat mereu bine, desi e cald afara, port machiaj waterproof pentru a ma simti cat mai bine in pielea mea.

Machiaj waterproof pentru a arata bine chiar si in zilele caniculare

Da, da, mie imi place sa ma machiez chiar si vara. Si sunt multe fete in situatia mea. Nu ma machiez strident insa un touch finut de machiaj ma face sa arat mai bine si sa ma simt mai bine ori de cate ori ies. Nu aleg deloc multe produse si nici exagerat de scumpe. Insa am cateva produse waterproof favorite pe care le tot recumpar si le folosesc cu incredere ori de cate ori am nevoie.

Fond de ten rezistent la apa

Ca si fond de ten rezistent la apa aleg Estee Lauder pentru ca ma impac foarte bine cu el. Desi este un fond de ten ce poate fi purtat la evenimente, eu il aleg chiar si pe timp de zi. Cu tenul hidratat in prealabil, cateva picaturi de fond de ten arata foarte bine si imi place faptul ca rezista cu brio si in zilele caniculare. Bineinteles, daca vi se pare un fond de ten prea scump, sa stiti ca pe Notino sunt variante mult mai accesibile, precum fondurile de ten rezistente de la Catrice.

Rimel waterproof

Desi in verile trecute nu purtat prea des rimel waterproof, anul acesta pentru concediul la mare mi-am achizitionat unul si imi place mult de tot. Am ales rimelul waterproof de la Rimmel London si face o treaba excelenta. Si a costat si super putin.

Ruj

Ca ruj sunt multe variante. Eu am unul preferat pe acre il port indiferent de sezon. Desi nu e rezistent la apa, rezista super bine pe buze chiar daca beau sau mananc. Pe Notino puteti cauta variante potrivite pentru voi si sigur veti gasi ceva.

Alte produse nu prea folosesc, decat cele din poza. Putin blush pentru culoare, putin iluminator pentru stralucire si ceva rimel pentru sprancene. Si gata, machiajul meu e vara este facut. Simplu dar exact pe stilul meu.

Voi folositi machiaj waterproof vara?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.