Ce produse folosesc pentru ingrijirea dintilor celor mici

Stim cu totii ca ingrijirea dintilor este extrem de importanta atat in cazul adultilor cat si in cazul copiilor. O dantura frumoasa si sanatoasa are impact atat fizic cat si asupra sanatatii noastre. Copiii mai ales, au nevoie de impuls si educatie in privinta ingrijirii dintilor. De aceea e important ca de mici sa le oferim informatie si noi insine sa le fim model, astfel incat sa aiba singuri grija de dantura lor inca din primii ani de viata.

De-a lungul timpului am tot incercat si schimbat produse pentru ingrijirea dintilor copiilor, pana cand, in acest moment pot spune ca am descoperit produsele eficiente pentru el.

Ce produse folosesc pentru ingrijirea dintilor celor mici

Desi am avut grija ca Stefan sa isi spele dintii zilnic, o data cu trecerea anilor pe dintii de lapte au aparut semne de demineralizare. Fiind o fire fricoasa, nu i se poate face un tratament la medicul stomatolog, insa am grija sa folosesc produse care sa stopeze sau sa incetineasca aceasta demineralizare.

Inca de mic am ales sa folosesc pentru ai ingriji dintii pasta de dinti pentru copii de la Biorepair, pentru copii cu varsta de 0-6 ani, fara fluor. Desi am mai incercat si alte tipuri de pasta de dinti, aceasta este cea mai eficienta pentru cel mic. Curata foarte bine dintii, are un gust placut si lui Stefan ii face placere sa o foloseasca. Si cel mai important, am observat ca de cand o foloseste demineralizarea dintilor a incetinit, ceea ce e un mare plus. Pretul poate parea un pic cam ridicat insa merita fiecare leu.

Ca si periuta de dinti i-am luat atat periuta de dinti electrica copii dar si periuta normala. A folosit cu succes ambele variante insa de cand am descoperit periuta de dinti copii de la Curaprox acesta e cea mai buna varianta. Periutele Curaprox sunt excelente atat pentru copii cat si adulti. Chiar si eu folosesc. Spre deosebire de periutele electrice pe care le-am incercat pentru el, acestea de la Curaprox au perii extrem de fini si curata foarte bine dintii fara a leza gingiile. Sunt de departe cele mai bune periute incercate de noi. Chiar si medicul stomatolog ni le-a recomandat. Asa ca daca si voi vreti o periuta de dintii buna, vi le recomand!

curaprox

Cam acestea sunt produsele pe care eu i le cumpar lui Stefan pentru a-i ingriji dintii de lapte. Voi ce alte produse folositi?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.