Tendinte la încălțăminte toamnă/iarnă 2022/2023

Când începe sezonul rece, balerinii de vară nu-și mai au rostul, iar încălțămintea impermeabilă precum, ghetele îmblănite, botinele călduroase, pantofii oxford, cizmele sau mocasinii le iau locul. Moda pentru încălțăminte fie că este de damă, bărbați sau copii este foarte versatilă și pune în scenă cu pricepere o mare varietate de elemente la modă. Încălțămintea trebuie să se potrivească cu pantalonii și cu stilul purtătorului. Toamna, încălțămintea robustă cu toc și talpă stabile, este deosebit de importantă, deoarece frunzele umede și ploaia pot crește drastic riscul de cădere. Dacă preferi confortul, poți folosi ghete și botine cu talpă plată pe care le poți găsi în magazinul online intrend.ro.

Încălțămintea de toamnă la modă ajunge cu înălțimea până la gleznă. Încălțămintea la modă pentru sezonul rece poate fi purtată cu fuste, rochii, pantaloni și blugi. Cizmele pot fi purtate fie peste, fie sub pantaloni. Oricine alege o rochie tricotată, pantaloni sau o fustă ar trebui să rețină că ghetele trebuie să se armonizeze cu stilul ș imaterialul. O fustă simplă din țesături delicate, de exemplu, se potrivește perfect cu botine din piele care pot fi cumpărate din magazinul online.

Confort perfect în viața de zi cu zi și eleganță

Fie că sunt botine cu șireturi sau tocuri înalte – ceea ce le place femeilor este o chestiune de gust personal. Pantofii preferați de toamnă sunt, înainte de toate, versiunile anti-alunecare și cu talpa groasă. Pielea naturală este deosebit de populară și poate fi curățată rapid și ușor. Culorile de toamnă sunt mai ales în nuanțe de bej, maro, negru și gri. Profilul și platforma ajută la asigurarea unui mers stabil. În orice caz, încălțămintea trebuie să se potrivească bine pe picioare, deoarece picioarele trebuie să se simtă confortabil în ea. Noua modă se caracterizează prin tonuri deschise și declarații de culoare contrastante. Casual chic câștigă în importanță, la fel ca și stilurile mai elegante. Pentru încălțăminte asta înseamnă: mocasini precum și pantofi moderni de afaceri și de ocazie pe care îi poți cumpăra din magazinul online intrend.ro.

Încălțăminte clasică la modă în acest sezon

Desigur, modelele clasice nu trebuie să lipsească nici în toamna/iarna 2022/2023. Cizmele  șibotinele cu detalii interesante, cum ar fi tălpi largi și  ]groase sau decorațiuni elegante cu lanț, șiret sau catarame, domină tendințele de încălțăminte ale noului sezon. Adidașii  rămân o parte integrantă a ținutelor casual la modă, adesea ca o variantă de top în toamnă. Mult mai departe pe radarul tendințelor, este încălțămintea sport pentru drumeții urbane. Acest tip de încălțăminte impresionează cu tălpile confortabile sau tălpile sport și combină o declarație de modă cu confortul și tehnologia din sectorul încălțămintei sport. Un amestec imbatabil care îi face însoțitorii perfecți în zilele înnorate de toamnă. Din punct de vedere vizual, combinațiile de culori și materiale metalice strălucitoare și incitante dau tonul. Deosebit de populară în acest sezon este încălțămintea în nuanțe calde, deschise. Nu rata ocazia, ci alege cea mai frumoasă încălțăminte din magazinul online intrend.ro.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.