Ce alegem pentru o bratara cu charmuri: Pandora sau Gnoce?

Conside ca accesoriile au rolul de a infrumuseta orice tinuta, dar totodata pot avea si o semnificatie aparte. Cele mai frumoase bijuterii , mi se par bratarile cu charm. Acestea, pe langa faptul ca arata fabulos, ni le putem personaliza dupa bunul nostru plac, in functie de ceea ce ne dorim.

Pe piata exista multe branduri care ne ofera posibilitatea de a achizitiona o bratara cu charmuri. Pandora este unul dintre ele. E adevarat ca bratarile si charmurile lor sunt deosebite  si ireprosabile ca si calitate insa ce facem daca pretul depaseste bugetul? Ei bine, gasim variante alternative, la fel de bune. De exemplu, pe piata gasim magazinul online Gnoce care ne ofera sansa de a achizitiona o astfel de bratara la preturi mai mici.

Ce alegem pentru o bratara cu charmuri: Pandora sau Gnoce?

Nu stiu daca pentru Pandora pot gasi defecte, in ceea ce priveste calitatea si frumusetea produselor din portofoliul lor. Insa pretul piperat, nu este accesibil multora dintre noi, care poate ne dorim o astfel de bratara. Asa ca avem ocazia sa cumparam ceva asemanator, la o calitate foarte buna de pe Gnoce.

De ce sa alegem bratarile cu charmuri de pe Gnoce?

  • gama variata de produse. Pe site gasim o gama extrem de variata de bratari, charmuri, dar si alte bijuterii;
  • calitate foarte buna. Produsele Gnoce sunt realizate din argint 925 ceea ce le face extrem de rezistente in timp; Bijuteriile sunt realizate finut, aratand impecabil si avand design finut potrivit fiecarei femei;
  • pret accesibil. Pretul bijuteriilor este mai mic in comparatie cu alte branduri, astfel este mai usor sa ne achizitionam ceea ce ne dorim;
  • oferte tentante. Pe site gasim zilnic noi oferte, astfel incat sa facem cat mai multe achizitii pe placul nostru;
  • ofera transport gratuit la comenzi de peste 79$;
  • avem la dispozitie 60 zile pentru a returna un produs;
  • la fiecare comanda avem gratuit o bratara cu lant de siguranta.

Personal consider ca imi pot achizitiona bratara favorita de pe Gnoce, intrucat preturile mi se par mai accesibile comparativ cu alte magazine iar varietatea de bijuterii este imensa astfel incat pot gasi exact ceea ce ma reprezinta.

Voi aveti o bratara cu charmuri? Ce ati alege? Pandora sau Gnoce?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.