Noutati in rutina de ingrijire a tenului de la Biocher.ro

Ingrijirea tenului este un aspect de care orice femeie trebuie sa se ingrijeasca. In functie de necesitatile tenului, fiecare femeie are nevoie de cateva produse de baza pentru a ajuta tenul sa arate foarte bine cat mai mult timp. Daca la 20 de ani nu acordam asa mare atentie in vederea folosirii zilnice a unei creme de fata sau de ochi, acum atingand pragul celor 30 de ani, parca timpul isi pune amprenta si am nevoie de o ingrijire mai riguroasa.

Pentru ca imi doresc sa arat si sa ma simt bine in pielea mea, de curand am adaugat in rutina de ingrijire a tenului meu, doua produse noi pentru mine. Produsele sunt achizitionate din portofoliul celor de la Biocher.ro. Bineinteles, pe site gasim mai multe produse de ingrijire a tenului, in functie de necesitatile fiecareia.

Astfel, mi-am propus sa incerc de la ei crema antirid cu colagen si acid hialuronic dar si crema de ochi, anticearcan, cu vitamina C.

Noutati in rutina de ingrijire a tenului de la Biocher.ro

Crema antirid cu colagen si acid hialuronic

Asa cum am spus mai sus, odata cu trecerea timpului si ridurile sunt mai vizibile. Astfel pentru a arata bine cat mai mult timp, mi-am pregatit un ritual zilnic care include si noua crema antirid cu colagen si acid hialuronic de la Biocher.

Aceasta are rolul de a-mi simplifica rutina de ingrijire a tenului pentru ca o singura crema are mai multe beneficii asupra tenului meu. Astfel nu va fi nevoie sa imi cumpar mai multe produse, pentru ca una singura face exact ceea ce imi doresc. Crema antirid cu colagen si acid hialuronic are 6 ingrediente principale: colagen, acid hialuronic, retinol, vitamina E, panthenol si Aloe Vera.

Beneficiile cremei antirid cu colagen si acid hialuronic de la Biocher:

  • reduce ridurile si liniile fine;
  • hidrateaza tenul dar si ofera efect de lifting;
  • reduce semnele imbatranirii;
  • uniformizeaza aspectul pielii;
  • este potrivita pentru toate tipurile de ten.

Utilizata zilnic, crema antirid isi va face efectul astfel incat rezultatele vor fi vizibile in cel mai scurt timp. Textura cremei este lejera, astfel nici nu o simti pe ten. E un ritual de rasfat zilnic ce aduce beneficii tenului.

Crema de ochi, anticearcan cu vitamina C

Trebuie sa recunosc ca foarte rar am folosit un produs pentru zona ochilor. Aveam impresia ca produsul pe care il folosesc pentru ten are efecte si asupra zonei ochilor. Dar nu e chiar asa. Pentru ca zona ochilor este sensibila iar oboseala acolo isi pune in primul rand amprenta, este necesar sa folosesc o crema de ochi speciala, asa ca aceasta crema de ochi cu vitamina C de la Biocher mi se pare cea mai buna alegere.

Ingredientele principale ale cremei sunt: colagen, vitamina C, acid hialuronic, extract de lemn dulce, vitamina B3, vitamina E, provitamina B5, extract de Aloe Vera. Alianta perfecta pentru rezultate vizibile!

Beneficii crema de ochi, anticearcan cu vitamina C:

  • reduce inflamatiile si pungile de sub ochi;
  • ofera hidratare si iluminare zonei ochilor;
  • reduce culoarea inchisa de sub ochi;
  • ofera un boost de energie zonei delicate a ochilor;
  • nu lasa o pelicula grasa asa cum fac alte produse.

In cazul ambelor produse, este important de stiut ca in cazul de expunere la soare este necesara aplicarea unei creme de protecte su SPF minim 30.

Pe langa toate beneficiile produselor, pot spune ca si ambalajele arata foarte bine, sunt luxuriante si te atrag sa le folosesti. Preturile produselor sunt accesibile, astfel incat fiecare dintre noi isi poate permite un produs de ingrijire de la Biocher. Cu atat mai mult, pentru ca ofera si posibilitatea de a cumpara pachete de produse la preturi mai bune.

Voi stiati de produsele lor? Ce ati incerca de la ei?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.