Idei de cadouri de Craciun pentru femei de pe Notino 

Iata-na la doar cateva zile distanta de Craciun. Pregatirile sunt in toi si toata lumea cauta cadouri pentru cei dragi, care mai de care mai frumoase. Personal, prefer sa fac cumparaturile online, in special cadourile. Nu am rabdarea necesara sa caut prin magazine, asa ca optez sa stau in confortul casei si sa aleg de pe telefon niste cadouri deosebite.

Si ca de fiecare data, maopresc pe Notino. Imi place ca aici gasesc cam tot ce caut in materie de cadouri de Craciun si nu numai, pentru femeile din familia mea. Si pentru ca anul acesta am fost inspirata si am gasit repede ce am cautat, astazi vin in ajutorul vostru cu niste idei de cadouri numai bune pentru perioada acesta din an. Cu atat mai mult, cu cat cei de la  Notino inca mai garanteaza livrarea pana la Craciun.

Idei de cadouri de Craciun pentru femei de pe Notino

Aparate de coafat

Nu cunosc prea multe femei care nu folosesc produse pentru coafat. In general, orice femeie isi aranjeaza parul. Unele mai mult, altele mai putin. Dar in arsenalul de ingrijire al unei femei intotdeauna se afla si un apart de coafat. Asadar, pentru a-i oferi femeii din viata ta un cadou folositor poti alege fie un uscator de par, o placa de intins parul, un ondulator sau o perie rotativa. Mie mi se pare un cadou tare frumos si mai ales util.

Parfum

Nu am un top parfumuri femei insa am cateva optiuni bine definite. Daca femeia careia urmeaza sa ii daruiesti cadoul iubeste parfumurile, inseamna ca nu ai cum sa dai gres alegand un astfel de produs. Daca ii stii gusturile, stilul atunci poti alege un parfum din gama variata si extrem de versatila de pe Notino. Personal, iubesc parfumul Libre de la Yves Saint Laurent,  Burberry My Burberry, Miracle de la Lancome.

Produse de make-up

Daca destinatara cadoului este o iubitoare de make-up nu ai cum sa nu adaugi in cadoul de Craciun si produse de machiaj. Recomand sa alegi produse de inalta calitate, astfel incat sa fie folosite cu incredere si recomandate mai departe.

Seturi cadou

Daca vrei sa mergi la sigur, atunci alege un set cadou pentru femei. Seturile acestea sutn alcatuite din mai multe produse, astfel vei scapa si mai repede si va fi si un cadou folositor. Poti alege fie seturi cadou pentru ingrijirea parului, pentru ingrijirea corpului sau seturi pentru make-up, in functie de ceea ce stii ca foloseste persoana respectiva.

Acestea sunt cateva dintre optiunile pe care eu le-am bifat anul acesta si cred ca am facut o alegere buna. Ar mai fi si optiunea de a achizitiona un gift card cu suma dorita: 100 lei, 200 lei, 300 lei sau 400 lei. Astfel nu ai da gres in alegerea cadoului si persoana respectiva isi poate achizitiona exact ceea ce isi doreste de pe site. Mie mi se pare o varianta avantajoasa pentru ambele persoane. Voi ce ziceti?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.