Idei de cadouri pentru bebelusi si copii mici din magazinul online LittlePrints.ro

Venirea pe lume a copiilor este de fiecare data o mare bucurie atat pentru parinti cat si pentru familie. Si pentru ca vrem sa venim in ajutor tinerilor parinti, de fiecare data ne dorim sa ducem cateva daruri utile.

Atat bebelusii cat si copiii mai mici au nevoie de atentia noastra dar si de cateva lucruri esentiale pentru cresterea si dezvoltarea lor. Iar noi ca si dar putem opta pentru lucruri de calitate ce pot fi folosite in perioada de bebeluseala a celor mici.

Articolul de astazi este dedicat bebelusior, sau mai bine spus, unor idei de cadouri ce pot fi facute bebelusilor si copiilor mici. Eu aleg intotdeauna sa cumpar ce am nevoie de pe site-uri de incredere cu produse de cea mai inalta calitate, de aceea si atunci cand fac un cadou, aleg sa cumpar de acolo. Magazinul online LittlePrints.ro este un magazin ce mi-a atras atentia prin gama variata de produse pe care ne-o ofera. Magazinul este foarte bine structurat, astfel incat e foarte simplu sa alegem tot ce avem nevoie.

Idei de cadouri pentru bebelusi si copii mici din magazinul online LittlePrints.ro

Set de pilota si perna pentru bebelusi

O idee de cadou foarte reusita si utila pentru parinti este un astfel de set de pilota si perna pentru bebelusi. Pielea bebelusilor are nevoie de cea mai buna ingrijire iar lenjeria de pat de pe Little Prints este exact ceea ce are nevoie. Este creata din tesaturi fine, de cea mai buna calitate, din 100% bumbac satinat, fiind extrem de fina astfel incat somnul celor mici va fi unul lin.

Suzete

Stim cu totii ca bebelusii isi gasesc adesea alinarea in suzete. De aceea, un cadou foarte util ar fi achizitia unor suzete din latex natural cum sunt cele de pe Littleprints.ro. Pe site au  gama diversificata si diverse modele . Suzetele pot fi alese in functie de varsta 0-6 luni sau 6-18 luni, in functie de varsta copilului. Alaturi de o astfel de suzeta, cadoul poate contine si lantisor sau protectie pentru suzete.

Set diversificare

Diversificarea poate fi o perioada mai dificila pana invatam ce si cum sa alimentam corect copilul. Ne putem lovi de refuzuri iar pentru a-i atrage pe cei mici putem opta pentru set de diversificare, astfel incat sa fie mai usor parintilor in momentul mesei. Seturile din silicon sunt de preferat, pentru ca au farfurie cu capac si bol cu ventuze antia-alunecare.

Jucarii

Si nu in ultimul rand, jucarii. Putem opta pentru jucarii adecvate varstei copilului, astfel incat sa ii dezvolte imaginatia si creativitatea.

Sunt de parere ca putem face cadouri frumoase tinerilor parinti. Pe langa utilitatea produselor, acestea arata si foarte bine si vor fi de ajutor atat pentru parinti cat si pentru bebelusi. Calitatea este si ea un factor de decizie, astfel incat e necesar sa optam pentru produse de cea mai inalta calitate care sa nu dauneze bebelusilor.

Voi pentru ce fel de cadouri ati opta? V-ar placea sa primiti astfel de cadouri pentru copiii vostri?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.