Noutati pentru ingrijire parului si corpului de la Triodeluxe.

De-a lungul timpului am incercat multe produse de la Triodeluxe. Si sincera sa fiu, nu am foste deloc dezamagita de tot ce am incercat. Asa ca atunci cand am vazut la Danube Bloggers Meet ca cei de la Triodeluxe ne-au oferit un goodie bag imens, am fost super incantata. Cu atat mai mult, cu cat, acestia au lansat produse noi si am avut sansa sa le testez.

Noutati pentru ingrijire parului si corpului de la Triodeluxe.

Goodie bag-ul meu a continut produse pentru ingrijirea parului, o crema de maini, un gel de par pentru copii si 3 odorizante de camera in arome diferite.

Ingrijirea parului

In rutina mea au intrat 3 produse noi pentru ingrijirea parului. Sunt super incantata de fiecare produs, fiindca parul meu are nevoie de ingrijire speciala si produsele lor sunt excelente.

  • Anian balsam bifazic instant reparator. Acesta este un produs care imi place la nebunie fiindca reuseste inca de la prima aplicare sa imi hidrateze foarte bine parul. Il aplic pe parul umed, apoi usuc cu foehnul. Rezultatul: un par moale, matasos si stralucitor.
  • Anian keratina lichida cu acid hialuronic  si colagen. Acesta este un produs pe care mi-l doream de mult sa-l incerc. Se utilizeaza atat pe parul umed cat si uscat. Resraureaza firul de par si ii da stralucire. Dupa aplicare parul este foarte moale iar parul capata o stralucire naturala, fara s-al ingrase.
  • Tresemme tratament intensiv 1 minut WOW! Acesta este un tratament care are nevoie de doar un minut pentru a actiona. Rezultatul: un par matasos, hidratat si intarit. Eu il aplic doar de la jumatatea parului spre varfuri fiindca la radacina parul meu are tendinta de ingrasare.
  • Anian sampon cu extract de ceapa si biotina. In ciuda ingredientului principal, samponul nu are un miros specific, ci miroase excelent. Este un sampon foarte bun pentru a stimula cresterea parului . Imi place pentru ca face spuma din abundenta, curata bine si nu am capatat matreata dupa folosire. Este un produs care chiar imi place.

 

Anian Kids gel de fixare pentru copii

Pentru ca am un flacau de acum, nu se mai poate ca o comanda de-a mea sa nu contina macar un produs si pentru el. Am mai avut in trecut gel de par de la Anian, de pe Triodeluxe si am fost tare multumita. Stefan isi face si el freza si avand un par foarte teapan are nevoie de un produs bun. Anian gel de fixare face ceea ce promite: fixeaza si se indeparteaza foarte usor, prin pieptanarea parului.

Anian crema de maini

In casa si in genti am oricand o crema de maini. Asa ca aceasta de la Anian nu pica deloc rau fiindca e utila in orice moment. Hidrateaza bine piele si o lasa fina fara a avea textura grasa si lipicioasa.

Foresan odorizante de camera

Odorizantele Foresan sunt minunate. Eu am 3 arome: Pure, Amber si Blossom. Miros suuuper bine, preferatul meu este Blossom. Eu le aplic in orice incapere am nevoie si instant camera se improspateaza si capata un miros placut.

Sunt incantata de noutatile de la Triodeluxe. Voi folosi fiecare produs pana la ultima picatura.

Voi ati incercat produsele lor?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.