Produse pentru un make-up simplu dar de efect!

                 Buna, fetelor!

   Au trecut cateva zile de cand nu am mai postat un articol, dar am fost foarte ocupata, o sa ma revansez zilele acestea.
   Astazi o sa va vorbesc despre produsele mele preferate pentru a realiza un make-up simplu, fara prea multe produse si pe care il poate face oricine.
   Incep cu un creion de ochi de la Avon, Glimmerstick Chromes, care imi place la nebunie, este rezistent, culoarea este intensa, are particule stralucitoare. Il folosesc atat pentru un machiaj de zi cat si pentru unul de seara. Eu il folosesc in jurul ochiului atat pe ploapa superioara cat si pe cea inferioara.Sa stiti ca este foarte rezistent si nu se intinde.

   Apoi folosesc un creion de ochi tot de la Avon, ColorTrend White, pe care il folosesc in interiorul ploapei inferioare pentru luminozitate.

   Cand imi doresc un make-up mai dramatic folosesc un creiond de ochi negru,de la E.L.F- Brightening Eyeliner,Black, pe care il aplic tot pe interiorul ploapei inferioare.

   Pentru un plus de luminozitate folosesc un creion tot de la Avon, ColorTrend Silver Lining, pe care il folosesc in coltul intern al ochiului.

   Apoi  folosesc clestisorul pentru gene de la E.L.F, caruia recunosc ca nu i-am dat prea mult credit, adica nu am crezut ca va fi util insa, chiar da rezultate si se vede diferenta intre un ochi cu genele intoarse cu acest clestisor si unul cu genele naturale.

  Iar la final aplic rimelul Luxe, Avon despre care v-am vorbit aici.

  Acestea sunt produsele pe care eu le folosesc atunci cand vreau un make-up simplu dar de efect, care nu necesita multa munca si poate fi facut de oricine.

Voi ati folosit vreun produs despre care v-am vorbit mai sus? Pupici! :*

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.