Balsam de par pentru par deteriorat Le Pettit Marseilliais- review

    Cred ca toate suntem preocupate de cum arata parul nostru, de cat de lucios e, sanatos si puternic. Folosim balsamuri, masti si diferite sampoane insa nu intotdeauna dau rezultate.

   Eu am gasit si masca si balsamul si samponul. Samponul l-am terminat insa masca si balsamul inca se afla in rutina mea.

   Am cam lungit-o, va spun ca este vorba de produsele Le Pettit Marseilliais pentru par uscat.

   Despre sampon si masca v-am vorbit aici, asa ca astazi o sa va vorbesc despre balsamul de par.

   Balsamul de par Le Pettit Marseilliais este la fel de bun ca si celalalte produse. Eu una il ador. Il am de ceva timp insa nu l-am folosit, aveam destule desfacute si vroiam sa le termin pe acelea asa ca l-am lasat deoparte. Dar nu am rezistat, chiar daca cele incepute nu sunt terminate, am zis sa-l testez si pe acesta. Si bine am facut!!

    Balsamul il folosesc de fiecare data cand imi spal parul, iar o data pe saptamana il folosesc in combinatie cu masca de par din aceiasi gama. Mai exact aplic pe par si masca si balsamul il acelasi timp si le las pe amandoua sa actioneze timp de 10-15 minute dupa care clatesc bine parul.

   Ce-mi place?

   Dupa clatire ( chiar si in timpul clatirii ) simt cum parul este moale, mainile alunca usor prin el si nu este deloc incurcat. Dupa uscare parul este vizibil mai stralucitor si matasos, la inceput mi-l admiram tot timpul si stateam doar cu mainile prin el, eram si sunt tare incantata. Recunosc am mai avut rezultate bune si la alte balsamuri de par dar acesta le intrece pe toate!

   Si ce-mi place ce-l mai mult este ca parul meu e drept dupa folosirea celor doua produse! De obicei am parul valvoi  si foarte ondulat dupa spalare si este necesar sa-l intind pentru a sta cum imi place. Dupa ce folosesc acest balsam ( si masca, separat sau impreuna ) parul meu sta drept! Da!!!! Mult mai drept ca inainte si se aseaza mult mai frumos, acum pot sta cu parul si fara a-l intinde cu placa. Nu va imaginati ca sta drept ca atunci cand il intind, mai are cateva onduleuri dar se vede diferenta.

Ambalajul este din plastic, capacul se deschide usor.

   Produsul este cremos astfel se intinde bine pe par, nu este necesara o cantitate mare pentru intreg parul.

Miroase demential de bine, a miere, e un miros dulce ce rezista pe par pana la urmatoarea spalare. 
Gramajul sau este de 200 ml.

    Eu una iubesc produsele Le Pettit Marseilliais, dau rezultate excelente. Vi le recomand cu drag!

Voi ati incercat acest produs?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

  1. Nu il pot folosi deoarece parul meu nu este uscat ,insa am auzit de aceasta firma si cred ca au produse de calitate foarte buna . Sa o folosesti cu drag in continuare.Mihaela GreenEyes

  2. Inca n-am folosit nici un produs de la ei, as vrea sa cumpar samponul si balsamul din aceasta gama am auzit ca sunt foarte bune 🙂 am parul aspru si uscat,sper sa ma impac bine cu ele
    Multumim de review! :-*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.