Apa de trandafiri de la Elemental-review

     Acum ceva timp cei de la Elemental.eu au lansat o campanie de testare pentru bloggeri asa ca m-am inscris si eu cu dorinta de a avea noroc sa fiu acceptata si sa incerc produsele lor pentru prima data. Am avut de ales din doua variante, una pentru par si alta pentru ten. Pentru par am destule produse de incercat asa ca am ales ceva pentru ten, am nevoie ca tenul meu sa arate bine, mi-am dorit si am sperat ca cele doua produse sa ma ajute sa am un ten frumos.

  Mai exact am primit Apa de trandafiri MAYAM si Apa de Melisa MAYAM.

 Ambele sunt ape florale, nu am incercat niciodata un astfel de produs desi trebuie sa recunosc ca am citit despre ele.
   In general apele forale pot fi folosite ca atare sau pot fi incorporate in cremele pe care le folosim de obicei.

  Astazi o sa va vorbec despre Apa de trandafiri.

    Trebuie sa recunosc ca aceasta apa mi-am dorit cel mai mult sa o incerc. Am tot auzit ca apa de trandafiri face minuni insa nu am avut ocazia sa incerc pana acum.

    Proprietati:

  • este un tonifiant nobil potrivit pentru toate tenurile;
  • refermizant si antiage;
  • reimprospataza pielea;
  • regenerator pentru orice tip de ten;
  • calmant pentru pielea sensibilă sau iritată;
  • improspateaza si da stralucire tenului obosit, lipsit de vitalitate.

   Recomandari:

  • potrivită pentru orice tip de piele;
  • ten matur;
  • cuperoză;
  • riduri – preventiv şi curativ;
  • contur de ochi;
  • masti de infrunusetare.

    Este obtinuta prin distilarea petalelor de trandafiri.

   Eu folosesc aceasta apa zilnic de cand am primit-o. Nu a fost zi in care sa sar peste acest rasfat. Este prima data cand un astfel de produs reuseste sa ma faca sa-i fiu fidela. Eu o folosesc in fiecare seara, si sunt tare incantata.
   Ambalajul este din plastic, are un miros frumos, subtil a tradafiri. Pe ambalaj are o eticheta unde puteti vedea exact cum se poate folosi.
   Gramajul este de 50ml. Eu am ales sa o folosesc exact asa cum este, fara a o incorpora in crema mea de fata, pentru a vedea exact efectele. Si da! Mi-a placut efectul, prima data am avut o senzatie de revigorare a tenului, apoi dupa ce apa de trandafiri a fost absorbita, eu am fost extrem de uimita, pielea mea era atat de catifelata, asa cum nicio alta crema sau produs nu a reusit sa faca acest lucru. Pielea mea fost exact ca a unui bebelus!




   Am observat ca folosirea celor doua ape ( despre Apa de Melisa o sa va vorbesc intr-o alta postare) a modificat aspectul tenului meu, in bine. Acum este mai luminos, aveam cateva cosuri in piele care nu treceau absolut deloc, insa de cand am inceput sa le folosesc acestea au disparut  in cateva zile! Da, am fost extrem de uimita cand am vazut ca cele doua cosuri cu, care ma luptam pentru a le face sa dispara de ceva timp, au trecut ca prin minune. In plus pe tenul meu nu au mai aparut cosuri ( o sa vad cum o sa fie in perioada dificila a lunii, si o sa va anunt), pielea este extrem de catifelata si hidratata.
 
   De doua saptamani o folosesc in fiecare seara, fara a o amesteca cu vreun alt produs si am consumat jumatate de sticluta. O s-o includ si in mastile de fata pentru un efect si mai bun.

   Nu contine alcool sau conservanti si se recomanda utilizarea sa in maxim 60 zile de la deschidere. Trebuie pastrat intr-un loc ferit de lumina, preferabil la frigider.

   Eu una ma declar foarte multumita de acest produs, se poate gasi aici, la pretul de 11,50 lei. Mi se pare un pret foarte bun, cantitatea ajunge cam o luna si ceva si efectele sunt remarcabile. Dupa terminare o s-o recumpar cu siguranta. 

   Multumesc celor de la Elemental pentru ca mi-au dat sansa sa incerc aceste produse, sunt foarte incantata si v-o recomand cu drag! Nu veti fi dezamgite! 




Voi ati incercat apa de trandafiri?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

10 Comments

  1. Si eu am primit produsele Elemental, abia astept sa scriu despre ele, dar macar sa ajung la jumatatea lor. plus ca la noi in casa testam amandoi produsele 😀 o sa fie probabil parerile impartite. ma bcur ca ti-a priit apa de tradafiri. adevarul e ca nici eu n-am mai avut cosuri deloc de cand o folosesc. sa vedem daca voi fi la fel de multumita si de apa de melissa. tiam dat follow, vreau sa mai citesc parerile tale. si te invit si pe blogul meu> http://paginidezisinoapte.blogspot.ro

  2. Şi eu folosesc de ceva timp apă de trandafiri pentru ten şi nu ştiu ce m-aş mai face fără ea, cu singura diferenţă că eu folosesc de la farmacia Catena(i-am făcut review pe blog).
    Te pup :*
    P.S. sunt curioasă în legătură cu apa de melissa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.