Aztec cardigan de la Romwe

    Nu postez eu des outfituri, si sa va spun drept nu ma pregatesc pentru asta, insa daca tot am facut cateva poze in care am reusit sa ies si eu cat de cat bine, am zis sa va arat un nou articol vestimentar care a fost tare la moda anul acesta.

   Este vorba de un cardigan. Eu il am de la Romwe, l-am castigat acum ceva timp pe pagina de facebook a Elenei de la Bella7896. Pana acum nu l-am luat, l-am lasat acolo in dulap, mi se parea cam mareee pentru mine.

    A zacut el acolo in dulap luni bune, dar zau ca acum imi vine sa-l iau tot timpul! Greu a fost sa-l pun pe mine o data, ca mai apoi sa nu-l mai las.

    Ce-i drept e cam marisor, e marimea one size, asa ca poate fi purtat de absolut oricine. E perfect pentru sezonul acesta, imi place modelul tare mult, croiala la fel si este extrem, extrem de calduros!!

    Si daca tot e la moda sa purtam marimi mai mari, am zis sa-i acord si eu o sansa si imi placeee! E fashion! ;))

    Eu am ales sa-l port tot cu blugii de la Sheinside, cu o pereche de pantofi si am ales ceasul roz petru o pata de culoare.

    Am vorbit cam mult asa ca va las cateva poze. Sper sa va placa!

Cum vi se pare cardiganul?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

13 Comments

  1. il am si eu… tot premiu la un concurs… tot printr-un dulap sta… nu l-am imbracat niciodata, l-am probat, dar nu-mi place…
    cand l-am vazut in fotografii, pe romwe, mi-a placut, dar…
    imi place si acum, in fotografiile tale… am sa mai incerc sa-l mai probez, poate ma razgandesc si il port…

  2. De aproape o luna de zile nu ies din casa fara palton: ori sunt eu mai friguroasa, ori tu stai in tarile calde! E dragut, iti sta bine, dar cum il vad eu din poze, minim 20 de grade trebuie sa fie afara ca sa il pot purta :)))

    • Eu cred ca esti prea friguroasa :))
      E calduros, ar iti dai seama ca nu il poti lua cand sunt 8 grade afara. E perfect pentru zilele mai calduroase si cu soare, altfel nu ma incumat nici eu sa-l iau 😀

  3. Mama cand l-a vazut a zis: " Ce-i cu lalaitura asta? " :)) Lasa mama ca e fashion!! :))
    Eiii prima data mi s-a parut cam mare, am incercat sa-l port cu o curelusa in talie insa par prea grasa, asa ca l-am lasat asa si acum chiar imi place! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.