I love bijoux

 

    Trebuie sa recunosc, imi plac bijuteriile, si inca foarte mult. Imi place sa am cat mai multe, de diferite marimi, modele si culori. Totusi nu dau extrem de multi bani pe ele, nu arunc cu banii in stanga si dreapta, mai am si alte prioritati in viata in afara de a lua bijuterii si haine. Si de aceea caut modele frumoase la preturi mici pe site-uri din strainatate. Asa am ajuns iarasi pe Eachbuyer.

   Am cautat in special coliere statement. Imi plac la nebunie! Fiindca sunt atat de frumoase, colorate cu diverse modele atat de sofisticate, insa ce imi place cel mai mult este ca pot fi purtate la orice tinuta, atat casual cat si elegant fara a da gres, ci dimpotriva, cu siguranta vom iesi din anonimat.

O sa va arat cateva modele, sunt absolut superbe si au un pret foarte bun.

                                                                          Click

                                                                           Click

                                                                           Click

    V-am aratat cateva coliere care imi plac mult de tot. Asa ca acum o sa va arat cateva perechi de cercei care mi-au furat inima. Nu v-am spus ca cerceii sunt slabiciunea mea? Da, imi plac cel mai mult, nu pot iesi din casa fara a purta o pereche, ma simt goala, ciudat..nu?

                                                                            Click

 

                                                                           Click

                                                                           Click

Voua ce bijuterii va plac in mod special?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. De cand mi-am intemeiat o familie si am si 2 copii , nu prea mai am timp si de mine. Inainte imi achizitionam din fiecare marime , culoare , model , dupa cum ai spus si tu ca faci…dar acum , primind de la sot) un set acum cca 4 ani (at cand s-a nascut fetita mea), nu l-am mai dat jos. Ceea ce imi place la acest set( lant si bratara) este faptul ca este versatil si astfel pot schimba perechile de cercei…am achizitionat in ultimul timp cateva perechi(din acelea cu surub) si prefer sa le port in functie de starea de spirit. Ca si tine si eu ma simt "golasa" fara o pereche de cercei ! 😉

  2. Imi plac si cerceii si colierele. Am intrat pe acest site si am pus o comanda dar nu am cont Paypal. Pot plati cash la primirea coletului ? Prin posta sau curierat vine coletul ? E prima data cand fac comanda de aici. Sunt Rada Livia, nu ma pot inregistra decat ca anonim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.