O noua comanda de pe Aoro

Mi-a sosit o noua comanda de pe Aoro.ro. Am asteptat-o cu nerabdare, dar cand am auzit ca din cauza unor probleme tehnice comanda o sa intarzie 1-2 zile lucratoare, am fost putin dezamagita, insa nu a intarziat, trebuia sa ajunga vineri insa cei de la Cargus au venit sambata si mi l-au adus. Cei de la firma de curierat Cargus mi se par cei mai buni, vorbesc foarte frumos si sunt foarte responsabili.

Acum sa revin la comanda. nu mi-am luat foarte multe produse. De make-up nu mi-am luat nimic, am deja prea multe si nu stiu cand o sa le termin asa ca nu am mai adaugat nimic in cosul de cumparaturi.

 

Am avut in cap de ceva timp sa-mi cumpar crema pentru ten cu probleme de la Roche-Posay, si acum a venit timpul, mai ales fiindca nu am avut norocul sa prmesc si eu kit-ul de testare pentru o saptamana de la ei. Pe site am gasit crema la pretul de 59 lei.

Apoi am adaugat in cos tot ceva de la Roche Posay, o apa termala. Pe diferite bloguri am citit pareri, unele pro, altele contra. Insa cel mai bine este sa o incerc pentru a vedea daca este buna sau nu. Pretul sau este de 20 lei insa am luat-o in cantitatea mica de 100 ml.

Mi-am luat si un pachet de servetele intime de la Nivea, pretul lor este de 10 lei si contine 20 servetele.

Si cum din nicio comanda de pe aoro, nu poate sa lipseasca un lac de unghii de data aceasta mi-am luat o mini oja de la Max Factor in nuanta Dazzling Blue, a fost lichidare de stoc si am luat-o la pretul de 12 lei, dar se pare ca acum nu mai este pe stoc.

Si ultimul produs cumparat este o Apa micelara de la Bioderma, am citit o multime de pareri despre aceasta apa, toate foarte bune, asa ca am zis ca trebuie incercata. Mi-am luat-o in varianta mica, de 100 ml si a costat 27 lei. Pot spune ca este un pret maricel, tinand cont ca apa in varianta mare costa cam 70 lei, pe cand cea de la Garnier costa aproximativ 35 lei. Dar merita o sansa.

Si am primit o mostra cadou, asa cum primesc la fiecare comanda, de data aceasta am ales o masca tratament de la Schwarzkpof pentru par normal spre uscat. Abia astept sa o incerc.

Cam acestea au fost produsele cumparate de pe Aoro, acum v-am spus pe scurt, insa dupa ce le testez o sa revin cu review pentru fiecare produs in parte.

 
Voi ati incercat vreun produs din cele prezentate?
Ce parere aveti?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.