Crema de maini cu unt de shea L’occitane En Provence- review

   Stiu…in ultima perioada am lispit cam mult. Nu am avut timp sa fac niciun articol ( Rusine mie! ) fiindca am fost in vizite la prieteni, am fost vizitata, asa ca timpul meu a fost limitat.

   In articolul de astazi o sa va vorbesc espre un produs nou incercat si care sa fiu sincera, m-a uimit!

  Este vorba e Crema de maini L’occitane En Provence cu unt de shea. Cred ca fiecare dintre noi stie proprietatile hidratante si hranitoare a untului de shea, de aceea eu caut orice produs ce contine acet ingrdient, atat pentru par cat si pentru piele.

  Pana cum nu am incercat nicun produs de la acest brand, am auzit, insa nu am avut ocazia sa incerc pana de curand cand am participat la un concurs si am castigat aceasta crema de maini. Am fost foarte nerabdatoare sa o primesc caci am cititit o multime de pareri bune.

   Inca de cand am primit-o am fost placut impresionata, ambalajul este finut de un argintiu metalic iar capacelul se deschide diferit de alte creme de maini incercate de mine. Si textura sa este diferita, groasa si asemenea untului, de culoare alba, care hidrateaza si catifeleaza intens mainile. Are un miros extrem de placut, dulce, ce se mentine subtil destul timp pe maini. Se absoarbe repede si nu lasa pielea lipicioasa. Imi place la nebunie!!





    Gramajul sau este de 30 ml, pe site am vazut ca se poate cumpara de pe site si la 10ml. Pretul este de 33 lei.

           Eu una va recomand cu mare drag aceasta crema, cu siguranta si voi veti fi incantate!

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Pentru mine pretul este cam maricel dar daca este calitativ si foarte bun atunci se merita .Felicitari pentru premiu si sa il folosesti sanatoasa.Mihaela GreenEyes

  2. Nu am incercat nici un produs de la aceasta firma dar mi-as dori .Felicitari pentru premiu .Mariana Cioranu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.