Cum faci bani pe platforma t.co.ro

   In acest articol o sa va vorbesc despre un nou site care te ajuta sa poti face bani usor. Nu trebuie sa stii foarte multe, ci doar sa fii indemanatic si sa iti placa ceea ce faci.

   Este vorba de platforma t.co.ro, ce este o platforma similara a adf.ly, pentru Roamania, pentru monetizare trafic romanesc. Ce e fain e ca poti afce bni din ditribuira link-urilor scrurte. Acum pe net sunt distribuite miliarde de link-uri de orice fel. Acum e si mai si, daca ii trimiti cuiva o melodie, un videoclip sau vreun material promotional poti face bani.

   Poti face bani chiar daca nu ai un blog. Asta e si mai bine, caci nu toata lumea are un blog. E simplu, poti promova link-uri despre subiecate care iti plac de pe net in cercurile tale, pe facbook, twitter, google+ si altele.

   Comisionele oferite de platforma t.co.ro sunt foarte bune, fiind o solutie foarte buna pentru monetizarea traficului pe diferite site-uri de filme, muzica sau altele.

   Cum functioneaza?

    Plata pe acest site se face in prima zi de luni din fiecare luna, in contul de paypal setat atunci acnd v-ati facut contul. De aceea este foarte bine sa va faceti un cont de paypal, este simplu si rapid, fara prea multe batai de cap, iar banii sunt pusi foarte usor.

   Acest site functionaeaza foarte simplu. Mai exact advertiserii ii platesc pentru a trimite trafic catre site-urile lor, iar cei de la t.co.ro platesc o parte din banii primiti pentru fiecare vizitator adus.

     Suma minima pentru o campanie este de 5 $.

    Totusi sa stiti ca este interzis sa rogi oamenii pentru a da click pe link-uri, acestia trebuie sa intre pe link-urile scurtate sau site-urile respective.

     Castgurile nu au limite, poti castiga oricat in functie de cati vizitatori aduci.

     O campanie de reclama este aprobata in aproximativ 24 ore.

     Daca nu ai reusit sa faci suma minima, nu poti retrage banii, trebuie sa astepti pana cand vei avea aceasta suma.

    Este permis sa ai cont atat de publisher cat si de advertiser.

         Eu cred ca este o afacere buna, poti acstiga stand pe internet si facand ceea ce iti place.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.