Lista de cumparaturi DressVe

   In ultimul timp mi-am facut tot felul de listute. Ba de Mos Nicolae, ba de Mos Craciun sau pur si simplu pentru ca am vazut ceva ce mi-a placut.

   Fiindca sunt sarbatorile cred eu ca ma pot rasfata mai mult ca in celalalta perioada a anului, in plus sunt mai dornica de cheltui bani ;)), dar este si un avantaj ca in aceasta perioada sunt o multime de reduceri, ceea ce face sa mai ramana ceva banuti deoparte.

   Am aruncat un ochi pe DessVe si am gasit niste minunatii. Nu m-am uitat special la produse pentru iarna, ci mai la toate articolele, caci trece si iarna asta, nu? Vine primavara si trebuie sa am hainutele pregatite, nu-i asa? Cred ca fug cu gandul cam departe… mai sunt ceva luni de iarna ;))

   Totusi, desi m-am uiatt la toate categoriile, m-am oprit la blazere si sacouri, si am gasit cateva superbe. O sa va arat cateva modele care m-au cucerit iremediabil.

Si fiindca sunt sarbatorile au Boxing Day Sales unde se gasesc produse cu pana la 90% reducere. asa ca am aruncat un ochi si la incaltminte si am gasit cate ceva pe placul meu.

Ce parere aveti de listuta mea?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.