Ser Anian cu keratina lichida- review

    V-am aratat inainte de sarbatorile de iarna ca am primit spre testare doua produse de la triodeluxe. Mai exact un gel de dus Anian( despre care v-am vorbit AICI ) si un ser cu keratina lichida Anian.

   Asa cum v-am mai spus cel mai asteptat a fost serul cu keratina lichida. Sincer, ma asteptam sa ma multumeasca. Nu am mai citit niciun review, am vrut sa-l incerc eu si sa nu ma las, poate, influientata de parerile altora. Zis si facut!

   De cum l-am primit l-am si testat. Numai bine ca inainte de a-l primi mi-am tuns si varfurile despicate, asa ca am putut vedea rezultatele mult mai bine.

   Incep cu ambalajul, care este unul practic, intr-un plastic foarte tare iar sistemul de dozare este perfect, astfel prin apasarea lui putem lua cat produs vrem noi fara a irosi vreo picatura ( si credeti-ma, nu va veti dori sa pierdeti nici macar un strop! ) si este acoperit cu un capac din plastic transparent.

   Are textura lichida, de culoare galbena iar mirosul este de-li-cios!! o combinatie de ciocolata si cafea… asa mi se pare mie, mai ca imi vine sa-l mananc :d

   Produsul trebuie agitat inainte de ultilizare. Eu folosesc doua, maxim trei picaturi de produs. Il aplic de la jumatatea firului de par, dupa ce il pieptan, pentru a se distribui peste tot. Se aplica pe parul umed fara a fi nevoie de clatire.

   Va spun sincer ca de la prima utilizare am fost atat de incantata incat imi atingam parul incontinuu. Primul lucru observat imediat dupa folosire, a fost ca parul nu se mai incurca la fel ca inainte. Dupa uscare efectele au fost foarte vizibile, parul foarte matasos, si usor de aranjat; firul de par a capatat un luciu frumos si sanatos, pe care inainte nu il aveam. Acum parul meu este hidratat, mai sanatos si mai stralucitor, si acest lucru se vede!

   Nici nu va pot spune cat sunt de incantata de serul Anian cu keratina lichida!

   Il puteti gasi AICI iar gramajul sau este de 50 ml.

   Vi-l recomand din inima! Cu siguranta nu veti regreta!

Voi ati incercat acest produs?
Cum vi s-a parut?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

10 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.