Manichiura impecabila cu produsele Killy’s

       Acum ceva timp am primit o multime de bunatati de la Killy’s. Deja le-am pus in mare parte la treaba si astazi o sa va vorbesc despre cateva dintre ele.

     O sa incep cu dizolvantul Killy’s . Intodeauna mi-am dorit un dizolvant bun, care sa-mi stearga repede oja, sa nu-mi usuce unghiile si sa nu aiba un miros foarte puternic. Eii si ce credeti? Am descoperit produsul minune! Si nu spun asta pentru ca l-am primit spre testare, nu!

     Pentru mine este cel mai bun produs pentru stergerea ojei pe care l-am incercat pana acum! Si nu cred ca voi gasi unul mai bun! Este un dizolvant fara acetona, contine extract de perle, vitamina F si D-panthenol.

     De ce spun asta?

  • nu contine acetona;
  • sterge extrem de repede orice tip de oja de pe unghii, fie ea si glitterata;
  • nu este necesara o cantitate mare de produs; cu o picatura pe o discheta demachianta reusesc sa sterg toate unghiile;
  • are un miros placut, sper surprinderea mea! Nu m-as fi asteptat sa miroase asa bine, a capsuni mi se pare mie. Si nu e un misos puternic, ramane pe maini dupa utilizare, dar in niciun caz nu este deranjant, cel putin pentru mine;
  • are o cantiatte generoasa: 150 ml si imi va ajunge mult timp de acum incolo;
  • produsul se gaseste intr-o sticluta din plastic cu un capac ce se deschide prin desfiletare. Sincer, mi-ar fi placut mai mult daca ar fi avut vreo pompita, ceva.. dar nu-i bai.
  • dupa ce-mi sterg unghiile, nu mi le simt deloc aspre ci dimpotriva lucesc tare frumos. Mie una imi place acest lucru la nebunie!
    Betisoarede din bambus sunt foarte misto. Recun osc, pana cum nu am folosit acest tip de betisoare, dar imi plac la nebunie. Cu particica aceea roz se elimina impuritatile, iar cu partea ascutita impingem usor cuticulele. Se folosesc foarte usor si nu agreseaza deloc unghia. Au 10+ de la mine.

    Pila pentru unghii si ea imi place mult.Este din burete si nu agreseaza unghia.

    Stickerele de unghii sunt foarte dragute. Pana acum nu prea am folosit, nu ma tentau, dar de cand le-am primit mereu le aplic. Se aplica usor si nu sar de pe unghii. Pot fi folosite la orice ocazie, fiind foarte versatile si scotand din anonimat orice  manichiura. Vi le recomand!

     Despre tratamentele pentru unghii o sa va vorbesc intr-o alta postare, Le mai pun putin la treaba pentru a va spune totul sigur si fara nicio greseala.

     Pana atunci, pentru o manichiura impecabila ca la salon, va recomand din suflet produsele profesionale Killy’s.



Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. Bună, draga mea :* Sunt Andreea Grecu. Ador produsele KillyS. Cel puțin după prima vedere și pentru câteva păreri. Eu mereu caut o acetona mai buna, dar nu am norocul de a găsi. Dar nici nu am oftat mult fiindcă deobicei nu îmi fac unghiile des di cauza calciului, din cauza scolii.. și probabil pentru ca nu sunt pasionata. Dar astea îmi plac, chiar mult mai ales stikerele pentru unghii. Mulțumim pentru articol, și sa le folosești cu drag. :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.