Noutati de pe Eachbuyer

    Usor, usor, mai  trece cate o zi, cate o saptamana.. cate o luna. Inca un pic si vine primavara, asa ca trebuie sa cautam din timp tinute, accesorii si tot felul de chestii care sa ne fie utile in urmatorul sezon..pe care u una il astept cu nerabdare! Abia astept soarele, caldura, ghioceii si florile.

   Vine 1 martie, 8 martie asa ca trebuie sa cautam din timp martisoare pentru fiintele dragi din viata noastra. Si un codou frumos pentru fiecare mamica.

     Eu am ales sa arunc o privire pe site-ul Eachbuyer pentru a cauta diverse chestii, imbracaminte, accesori sau orice fel de lucru car imi trebuie.

    In plus acum cu nebunia aceasta 14 februarie, pe site sunt reduceri de pana la 70% .  Ce ne mai putem dori?

    Am ales o camasuta albastra, absolut superba! In ultimul timp imi aleg doar haine de culoare albastra, mi se pare ca ma avantajeaza. Iar cea pe care am ales-o de pe site imi place mult!

    Inca o camasa, de data aceasta neagra, vrea sa isi faca locul in garderoba mea. Si zau ca vreau sa o las! Nu e asa ca e frumoasa? 🙂

    Aceasta bluzita din dantela e foarte draguta, da un aer sofisticat si elegant.

     Si nu in ultimul rand, un ceas, care scoate din anonimat orice tinuta.

   Sa stiti ca am pe lista  o multime de lucruri, insa ma limitez la cele esentiale. Imi doresc ca in noul sezon sa-mi iau lucruri utile, versatile, ce pot fi purtate si folosite la mai multe tinute. Nu-mi doresc sa cumpar produse p care sa le port o singura data, nu e genul meu sa arunc bani aiurea pe un produs pe care sa-l port doar o data. 
      Voi ce aveti pe lista? Ce ati dori sa va cumparati in noul sezon?
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.